Luxe Auto Huren Amsterdam

Luxe autoverhuur Amsterdam

Heb jij voor een luxe auto huren Amsterdam en omstreken doorzocht maar nog geen geschikte autoverhuurder kunnen vinden? Probeer het dan eens via Luxe-Auto.nl. De website waar je heel eenvoudig een luxe auto kunt huren.

Mercedes huren Amsterdam

Wilt u een Mercedes huren? Bekijk dan in ieder geval onze opties! Indruk maken met een Mercedes is niet zo moeilijk. Deze Duitse bolide zorgt met regelmaat voor jaloerse blikken. Helemaal als je met een AMG versie de weg op gaat. Kortom, wil jij een Mercedes Benz huren? Probeer dat dan eens via Luxe-Auto.nl.

BMW huren Amsterdam

Van een 1 serie tot de zware 7 serie, BMW straalt voldoende luxe uit om een goede indruk te maken. Kortom, heb jij een zakelijk afspraak waarbij je iemand wil imponeren. Of wil je gewoon een dagje in een prachtige Duitse slee rijden? Huur dan een BMW!

Audi huren Amsterdam

Het derde Duitse merk op een rij. Audi heeft zich sinds enkele jaren ontwikkeld als top favoriet onder de autohuurders. Of het nu een A3 is, een A5 of een A6, je maakt gegarandeerd indruk met deze auto. Een Audi huren?

Luxe auto huren Amsterdam

Denk je aan luxe auto’s dan denk je al gauw aan Ferrari’s, Porsche of Lambourghini. Niets is minder waar. De luxe auto’s van tegenwoordig zitten in een andere hoek. Bekijk hieronder ons aanbod. Luxe auto’s zoals BMW, Audi, Mercedes en andere merken genieten eenzelfde luxe ervaring!

De nieuwe Jaguar: E-Pace

Jaguar heeft onlangs een nieuwe compacte cross-over gepresenteerd: de E-Pace. Met de E-Pace gaat Jaguar de concurrentie aan met concurrenten zoals de Audi Q3 en de Evoque van Range Rover. De nieuwe auto heeft een lengte van 4,40m en een wielbasis van 2,68m. De auto is...

Lees meer

De nieuwe Jaguar XE, de sterkste Jaguar ooit

De Britse autofabrikant Jaguar heeft een nieuwe sportwagen onthuld in de XE lijn: De XE SV Project 8. Dit nieuwe hoogtepunt in de XE lijn heeft een vermogen van maarliefst 600 pk. Deze gelimiteerde uitgave van de krachtigste productie Jaguar ooit gemaakt is een echt...

Lees meer

De nieuwe Polo: oude bekende met extra luxe

De Polo is een oude bekende van Volkswagen. De huidige Polo is sinds 2009 op de markt. Maar er komt een nieuwe generatie, waarover Volkswagen afgelopen week het een en ander bekend heeft gemaakt. Het eerste dat opvalt: de nieuwe Polo is een stuk groter. Deze zesde...

Lees meer