Luxe auto huren New York

Luxe Auto Huren New York

New York, staat dankzij Frank Sinatra bekend als de stad die nooit slaapt. Er is altijd wel wat te beleven. Mede daarom oefent The Big Apple al eeuwen een enorme aantrekkingskracht uit op migranten en bezoekers.

Een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building staan natuurlijk op het lijstje van iedereen die de stad bezoekt. Ook het World Trade Center (en Ground Zero) zijn beroemde trekpleisters. Maar New York heeft zoveel meer te bieden.

Een walhalla van moderne kunst in New York

Hou je van kunst, dan is een bezoek aan het Museum of Modern Art (MoMa) essentieel. Het MoMa wordt wereldwijd geroemd om haar uitgebreide collectie moderne kunst. Maar ook de tijdelijke tentoonstellingen doen de ware kunstliefhebber watertanden. Heb je de smaak te pakken, dan is het Guggenheim ook zeer aanbevelenswaardig.

Toneel en podiumkunsten op Broadway

Of je nu van toneel houdt of niet, een bezoek aan Broadway is min of meer verplichte kost. Zorg dat je op zijn minst één stuk bezoekt (wel ruim van tevoren boeken)

A walk in the park

Gun jezelf een adempauze. Central Park is wereldberoemd. Het figureert in bijna elke film waarin NY een rol speelt. Minder bekend is de High Line park. Dit park is aangelegd op een buiten gebruik gestelde verhoogde spoorlijn. Het High Line Park vormt als het ware een groene ader door de drukke stad.

Heerlijk eten in China Town

Veel grote steden hebben het. Maar ChinaTown in New York is misschien wel de grootste Chinese wijk buiten de grenzen van China. Hier vind je heerlijk eten, typische Chineze winkeltjes en oude heelkundigen.

New York = Vrijheid

New York staat symbool voor vrijheid. Het zou dan een beetje vreemd zijn om je teveel te laten beperken door metrolijnen en de beschikbaarheid van taxi’s. Echte vrijheid om te gaan en staan waar je wilt krijg je met een mooie auto.  Bij Luxe-auto.nl huur je zonder gedoe een fijne en luxe auto waarmee je The Big Apple in ultieme vrijheid kunt ervaren.

De nieuwe Jaguar: E-Pace

Jaguar heeft onlangs een nieuwe compacte cross-over gepresenteerd: de E-Pace. Met de E-Pace gaat Jaguar de concurrentie aan met concurrenten zoals de Audi Q3 en de Evoque van Range Rover. De nieuwe auto heeft een lengte van 4,40m en een wielbasis van 2,68m. De auto is...

Lees meer

De nieuwe Jaguar XE, de sterkste Jaguar ooit

De Britse autofabrikant Jaguar heeft een nieuwe sportwagen onthuld in de XE lijn: De XE SV Project 8. Dit nieuwe hoogtepunt in de XE lijn heeft een vermogen van maarliefst 600 pk. Deze gelimiteerde uitgave van de krachtigste productie Jaguar ooit gemaakt is een echt...

Lees meer

De nieuwe Polo: oude bekende met extra luxe

De Polo is een oude bekende van Volkswagen. De huidige Polo is sinds 2009 op de markt. Maar er komt een nieuwe generatie, waarover Volkswagen afgelopen week het een en ander bekend heeft gemaakt. Het eerste dat opvalt: de nieuwe Polo is een stuk groter. Deze zesde...

Lees meer