LUXE AUTO HUREN FRANKRIJK

N

De beste auto's

N

De laagste prijzen

N

Alle merken

Je droomauto huren in 3 simpele stappen

Luxe auto huren Frankrijk

Bent u ooit wel eens op vakantie gegaan naar Frankrijk? Dan heeft u vast wel al die luxe auto’s daar gezien. U kunt nu zelf ook kiezen om een luxe auto te huren in Parijs. Als u een luxe auto huurt dan kunt u in volle teugen genieten van uw vakantie in Frankrijk. Zo heeft u meer ruimte door een luxe auto te huren en meer gemak als het aankomt op kosten. Ook zal uw vakantie veel vrijer voelen als u niet alleen ergens anders slaapt, maar ook in een luxe auto rijdt. Kies er bijvoorbeeld eens voor om een Audi te huren en in de bergen te gaan rijden om van het zicht te genieten.

BMW Huren

Misschien bent u wel het soort persoon wat liever een BMW huurt en van plek naar plek rijdt in de stad, dat is ook helemaal prima. Zo kunt u bijvoorbeeld een stedentrip maken die in Parijs begint en zo naar het zuiden van het land doorgaat zodat u uiteindelijk met volle tassen terug naar huis gaat.

mercedes Huren

Of bent u toch liever die persoon die een Mercedes huurt om gewoon een stuk te gaan rijden en te kijken waar het u naartoe brengt? Misschien komt u wel op een verborgen plek uit wat nog mooier is dan de plaatjes op het internet. Even lekker zwemmen onder de waterval nadat u een flinke wandeling in het bos heeft gemaakt. Daarna weer lekker comfortabel in uw gehuurde auto terug naar het hotel voor de nachtrust zodat u de volgende dag weer op pad kunt gaan.

Maar welke voordelen horen bij een luxe auto huren?

Ten eerste hoeft u niet maandelijks alle belastingen te betalen. U betaalt alleen toeslagen voor wanneer u de auto huurt. De toeslagen verschillen per bedrijf en kunnen zelfs per auto model verschillen, dus zorg dat u hier altijd aandacht aan spendeert voordat u een auto huurt. Ook moet u goed letten op de kleine lettertjes in de overeenkomst. Sommige verhuurders verwachten namelijk dat u de auto met een volle tank terug brengt, en andere willen weer dat de auto spic en span terug komt maar zeggen niets over de tank. Lees dit allemaal goed door anders zou u wellicht extra kosten op uw rekening kunnen zien.

Luxe Autoverhuur Frankrijk

Natuurlijk komen alle visuele voordelen er ook automatisch bij als u een luxe auto huurt. Zo ziet het er natuurlijk veel aantrekkelijker uit als u aan komt rijden in een BMW, Mercedes of een Audi dan dat u aan komt rijden in een Dacia auto. U zult vanzelf hoofden mee zien draaien in de richting van uw auto, dat zou ook niet anders kunnen met zo’n geweldige gehuurde auto.

Luxe Autoverhuur Frankrijk

Vanzelfsprekend heeft de auto ook veel meer functies dan bijvoorbeeld een opel. Zo hebben sommige modellen ingebouwde radio’s en er zijn zelfs auto’s met ingebouwde camera’s zodat u makkelijk achteruit kunt inparkeren zonder ook maar uw nek te hoeven draaien. Een luxe auto is goed geschikt voor iemand die graag met gemak door het leven gaat dus!

Luxe Autoverhuur

Iedereen is wel een op zoek naar wat luxe. Zo ook in het verkeer. Luxe Auto.nl voorziet in deze meer dan menselijke behoefte. Bij ons kan je elk type luxe auto huren! Om te beginnen is het aan te raden om jouw droomauto eerst eens te huren. Daarna is het wellicht mogelijk om die vette auto te leasen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aanbod van jouw lease maatschappij. Is dit niet mogelijk en heb uiteindelijk besloten dat die ene dikke bak meer dan de moeite waard om aan te schaffen vergeet hem dan niet te verzekeren. De merken die je via Luxe Auto.nl in ieder geval kunt huren zijn: Mini, Audi, BMW, Opel .