Een bedrijfswagen verkopen

Is uw bedrijfswagen aan vervanging toe? Of heeft u wellicht al een nieuwe bus gekocht, en wilt u de oude bus gaan verkopen? Een bedrijfswagen verkopen kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de bus zelf te verkopen, om hem aan een bus opkoper te verkopen of in te ruilen. In dit blog bericht vertellen we u drie tips om uw bedrijfswagen te verkopen.

Een bus opkoper gebruiken!

Een bedrijfswagen verkopen is eenvoudig, de beste manier, is middels een bus opkoper. Hiervoor hoeft u zelf namelijk enorm weinig te doen. Het enige dat u doet is uw bus aanmelden via enkele foto’s en het kenteken. Vervolgens zal de bus opkoper een bepaald bedrag aan u voorleggen om de bus over te nemen. Als u akkoord gaat met dit voorstel, heeft u direct uw bus verkocht. U hoeft vervolgens niet zelf moeilijk te doen met de bus. Deze wordt gewoon opgehaald!

Een bus online verkopen

Een andere mogelijkheid die u heeft is om uw bedrijfswagen zelf te verkopen. U kunt bijvoorbeeld uw bus te koop zetten door foto’s op sociale media te zetten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van verschillende websites om de bus te verkopen, zoals bijvoorbeeld Marktplaats. Het nadeel hieraan is echter dat er erg veel reacties op de bus kunnen komen die vele malen lager zijn dan het bedrag dat u er voor wilt krijgen. Daarnaast kan het ook zijn dat er helemaal geen reacties komen. Dit maakt het verkopen van de bus erg lastig!

Een bedrijfswagen inruilen

Tot slot is er ook vaak de mogelijkheid om uw bus in te ruilen. Heeft u een nieuwe bus gezien die u wilt kopen? In dit geval kunt u vragen of u uw huidige bus in mag ruilen voor deze nieuwe bus. Het voordeel hiervan is dat u niet moeilijk hoeft te doen over het verkopen van de bus. Het nadeel aan het inruilen van uw bus is wel dat er altijd een laag bedrag voor de auto wordt geboden door de verkoper!