Vroeger waren de ontwikkelingen in auto’s voornamelijk functioneel. Een snellere auto of minder uitstoot. Tegenwoordig verschillen de auto’s niet veel functioneel maar zitten de verschillen in de kleinste details. Je mag immers toch niet harder dan 100 kilometer per uur rijden op de snelweg. Of je nou een luxe nieuwe auto hebt of een ‘gebakje’ die je van A naar B brengt. In deze blog willen we de handigste, unieke en leuke autoaccessoires benoemen die je minimaal moet hebben. Het maakt bijvoorbeeld de reis naar je vakantiebestemming leuker en fijner. Benieuwd? Lees hieronder gauw verder. 

 

Reisproducten die je moet hebben

Gaan vaste routine en ritjes naar je werk of supermarkt maar een lange reis naar een vakantiebestemming. Het is vaak een leuke onderdeel die bijdraagt aan de voor- en napret van een leuke vakantie. Ruziënde ouders over de juiste weg is allang verleden tijd door de komst van TomTom. Echter blijft het een hele opgave om vervelende kinderen te blijven vermaken tijdens de autorit. Gelukkig zijn hiervoor tegenwoordig al veel reisproducten die de reis leuker maken. Zo heeft Giftsdirect een ruim en gevarieerd aanbod reisproducten. Hieronder hebben we een greep uit de producten weergegeven:

  • Hemdbag. De oplossing om geen kreukelige overhemden te krijgen in je koffer. Na een leuke autorit heb je natuurlijk geen zin om je overhemden te moeten strijken;
  • Inklapbare tandenborstel. Je herkent het vast wel. Een stinkende adem tijdens een lange autorit. Met deze tandenborstel heb je weer een frisse adem en neemt de tandborstel weinig ruimte in beslag.
  • Spritz 10ml handreiniger spray. Helemaal na de Corona pandemie een echte musthave om je handen altijd schoon te houden.
  • Nog veel meer! Dit was maar een greep uit de reisproducten. Op de website van Giftsdirect zijn veel meer leuke, handige en grappige reisproducten.

 

Unieke autoaccessoires

Een ruim en verschillend aanbod unieke autoaccessoires, het is allemaal te vinden bij Giftsdirect. Voor je dagelijkse ritjes naar het werk of supermarkt. Of juist voor langere reizen. Hieronder hebben we een greep uit de autoaccessoires weergegeven die we graag aan je laten zien:

  • 6-delige autowasset. Alles wat je nodig bent om je auto te wassen in een handig, compacte tas;
  • 4 poorts QC 3.0 autolader. Meerdere devices graag tegelijk opladen? Met 4 USB-poorten is dit geen probleem. Gemakkelijk aan te brengen aan de sigarettenaansteker van de auto;
  • Opbergzak voor autostoelen. Kleurpotloden, boekjes, tablet en nog veel meer. Allemaal handig te sorteren in de opbergzak voor autostoelen;
  • Graag meer unieke autoaccessoires? Neem een kijkje op de website van Giftsdirect waar een uitgebreid assortiment leuke, handige autoaccessoires te zien is.