De meeste mensen weten wel dat een sterretje in je autoruit snel opgelost moet worden, anders kan het uitbreiden en kan een klein sterretje een groot probleem worden. En dan is het vaak alsnog nodig om het complete ruit te vervangen. Zorg er daarom voor dat je op tijd contact opneemt als je een sterretje in je autoruit hebt. Als je er op tijd bij bent kan er snel worden ingegrepen en kan er een harsinjectie plaatsvinden om de schade aan je autoruit te herstellen.

Een sterretje in je ruit

Mensen die al jaren autorijden hebben het eigenlijk bijna allemaal wel eens meegemaakt, een sterretje in het autoruit. Vooral in je voorruit kan dit vaak voorkomen. Het probleem is vaak dat er opspringende steentjes zijn op de weg, die in je ruit terecht komen en daarom schade aanrichten. Een klein steentje levert maar een klein sterretje op, maar dit kan dus groter worden. Je kan er niet veel aan doen om dit te voorkomen maar je kan gelukkig wel voldoende aan doen om het weer snel te (laten) herstellen.

Het complete raam vervangen

Wanneer het uitvoeren van een reparatie aan een sterretje niet (meer) mogelijk is, is het vaak de meest eenvoudige oplossing om het gehele autoruit vervangen te laten uitvoeren. Dit kan snel en vakkundig worden uitgevoerd door de glasgarage, je krijgt hier bovendien levenslange garantie op, daarom weet je zeker dat de uitgevoerde werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn. Dit is voor alle automerken beschikbaar.

Bezoek de Glasgarage

Wil jij dus zeker van zijn dat je autoruit op de juiste manier wordt vervangen? Kies dan voor een specialist waarbij je levenslange garantie op de montage krijgt. Wordt er toch een fout in de montage van je nieuwe autoruit gemaakt, dan kun je gebruik maken van de garantie en krijg je gewoon je geld terug of wordt het opnieuw op de juiste manier uitgevoerd. Heb je ook een schade aan je autoruit? Wacht dan niet te lang en neem contact op.