Een auto is al lang niet meer enkel bedoeld om jezelf van a naar b te verplaatsen. Een auto is naast een vervoermiddel ook een beetje een statussymbool geworden. Men vindt het niet alleen belangrijk hoe de auto hem/haar vervoerd, maar ook hoe de auto eruit ziet en van welk merk de auto is. Toch is deze droomauto voor veel mensen een doel dat ver op de horizon ligt. Dit hoeft echter niet het geval te zijn! In deze blog vertellen we je hoe jij zo snel mogelijk in jouw droomauto kan rijden. 

Beleggen

Waar men vroeger rendement kon halen op een spaarrekening, liggen de rendementen in de beleggingswereld tegenwoordig stukken hoger dan bij de spaarrekening. Het is dan ook niet zo gek dat beleggen de afgelopen jaren enorm in populariteit heeft toegenomen. Dit geldt voor beleggen in aandelen, maar al helemaal op het gebied van beleggen in cryptocurrencies. Steeds meer mensen kiezen voor Bitcoin kopen in plaats van aandelen kopen. Het beleggen in cryptocurrencies neemt grotere risico’s met zich mee dan het kopen van aandelen maar hier staan ook grotere rendementen tegenover. Dit komt omdat men meer spaargeld heeft dan ooit en hier dan ook grotere risico’s mee durft te nemen. Niet alleen het Bitcoin kopen is populair geworden, maar ook het kopen van andere cryptocurrencies is enorm in trek. Andere voorbeelden van populaire transacties zijn het Cardano, Ethereum, of bijvoorbeeld Ripple kopen!

Sparen

Een traditionele manier om een luxe auto te kunnen aanschaffen is natuurlijk door te sparen. Deze manier van financiële middelen bij elkaar krijgen is de afgelopen jaren echter minder populair geworden. Dit komt doordat de spaarrentes die we in Nederland ontvangen momenteel historisch laag zijn. Op sommige bedragen op de spaarrekening moeten we zelfs geld bijleggen. Hierdoor wordt het bedrag dat je spaart door de tijd heen niet meer waard dan het bedrag dat je maandelijks inlegt. Toch blijft dit voor veel mensen wel de favoriete manier van geld bij elkaar krijgen. Het is de meest veilige en traditionele manier en hierdoor zal het sparen ook nooit verdwijnen uit de maatschappij. Je zult het gewenste bedrag misschien wat minder snel bij elkaar krijgen, maar op de lange termijn zal dit wel lukken!