Ik zit al een tijdje te sparen om mijn BMW van een flinke upgrade te voorzien. Allereerst, ben ik wel na 5 jaar eigenaar te zijn van deze auto een beetje uitgekeken op het uiterlijk. De verliefdheid is wel een beetje weg. Dus tijd voor een make-over. En dat doen we in de auto wereld d.m.v. een zogenaamde body kit dat is de snelste manier om een auto van een nieuwe smoel te voorzien.

-> Carstyle.nl: BMW bodykits shop

Bij de website Carstyle vond ik al snel een voordelige body kit die mij wel beviel en toepasbaar was specifiek voor mijn model BMW. Deze heb ik dus besteld. De body kit is aangebracht door een garage hier in de stad, en ik moet zeggen ik ben uitermate blij met het eindresultaat, de auto ziet er weer een beetje als nieuw uit, en op deze wijze kan ik wel weer een paar jaar verder voordat ik uitgekeken begin te raken op dit design.

Dat is stap 1. Ik wilde daarnaast dan ook nog xenon verlichting aanschaffen voor beter licht op mijn auto. Velen zweren bij xenon verlichting en ik kan niet achter blijven. Gelukkig verkopen ze dit ook bij carstyle dus waarom niet gelijk mee bestellen dacht ik zo?

-> Carstyle.nl: BMW xenon verlichting

Xenon verlichting heb ik vorige week uitgeprobeerd in de aard donkere polder en beviel me zeer. Dus ook qua verlichting hebben we een flink pas voorwaarts gezet.

Wat betreft mijn algehele ervaring bij Carstyle, zeer goed. Ik had wel wat vragen specifiek of de xenon verlichting wel makkelijk te installeren was op mijn BMW, en dankzij de deskundige helpdesk van de website had ik al snel duidelijke antwoorden op mijn vragen. De verzending is rap, en was bovendien gratis. Gratis verzending is ook zeker iets dat ik op waarde weet te schatten dus ik vermoed dat het zeker nog niet de laatste keer is dat ik hier iets besteld heb.