Wanneer je een roadtrip maakt breng je, logischerwijs, een flinke tijd door in de auto. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je comfortabel en in stijl reist met een luxe auto én dat je de juiste roadtrip tas bij je hebt! Hieronder lees je hoe jij je bagage het beste kunt vervoeren terwijl je over de wegen zoeft. 

Een onmisbare klassieker; de rugtas

 

Het idee van een roadtrip is dat je slaapt waar je je auto parkeert. Of dat nou in een hotel is of in een tentje ergens in de natuur. Daarna trek je weer verder wat betekent dat al je bagage het grootste gedeelte van de tijd in de auto liggen. Wanneer je een roadtrip doet komt het echter regelmatig voor dat je ergens stopt om een beetje sightseeing te gaan doen. Dan is het wel prettig dat je je kostbaarheden, zoals een laptop of tablet, niet achter hoeft te laten in je auto. Een rugtas, bij voorkeur een antidiefstal rugzak, is dan uitermate handig om bij je te hebben. Niet alleen heb je dan je handen vrij terwijl je de bezienswaardigheden aan het bewonderen bent, maar je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je spullen gestolen worden.

Hip en praktisch; alles bij de hand met een heuptas

Eigenlijk is de heuptas op elke reis onmisbaar. Maar vooral tijdens een roadtrip is deze erg handig. Bijvoorbeeld om al je reisdocumentatie in op te bergen, zodat je alles bij de hand hebt wanneer je een grens over gaat, of je om wat voor reden dan ook moet identificeren. Je hoeft tegenwoordig bovendien niet bang te zijn dat een elegant heuptasje dames of hippe heuptas heren niet zou passen bij de luxe uitstraling van jouw classy huurauto, want ze komen in allerlei soorten en maten. Kies dan bijvoorbeeld voor een stijlvolle leren heuptas van Calvin Klein of Burkely om te matchen met je mooie auto. 

Stijlvol en comfortabel; de crossbody tas

Vooral wanneer je roadtrip naar een bestemming leidt waar de temperaturen lekker oplopen, kan een crossbody tas een uitkomst zijn. Niet alleen dragen ze heel comfortabel, zijn ze verkrijgbaar in allerlei stijlen, en geschikt voor zowel mannen als vrouwen; doordat je deze tas niet op je rug draagt voorkom je dat je gaat zweten. Perfect voor een wandeling in het zonnetje over de boulevard of het strand.