1.      Dashcam

Het is niet prettig wanneer je auto beschadigd raakt, maar een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Ook een diefstal kan flinke schade veroorzaken. Een dashcam voor de auto kopen  is daarom een aanrader. Zo heb je met een beetje geluk achteraf in ieder geval beelden van de aanrijding of diefstal, die het verhalen van de schade kunnen vergemakkelijken. Ook leuk; een mooie rondrit gemaakt? Dan kun je daarna op je gemak de beelden nog eens terugkijken en even nagenieten!

2.      Autoruitfolie

Wanneer je auto van veel luxe is voorzien, kan het prettig zijn dat dit vanaf de straat niet meteen zichtbaar is. Overweeg daarom autoruitfolie. Dat biedt niet alleen bescherming tegen ongewenste inkijk, maar kan je auto ook een nog luxere uitstraling geven. De ramen blinderen kosten zijn relatief laag. Voor een kleine prijs kun je je auto dus een mooie upgrade geven.

3.      Auto organizer

De mooiste auto is de auto die mooi opgeruimd is, maar als je veel op de weg zit is de kans op chaos groot. Een luxe auto organizer lost dat probleem makkelijk op. Deze organizer met handige opbergopties hang je simpel aan de voorstoel. Achterin is er dan alle ruimte om zaken zoals papieren zakdoekjes, drinkflessen en tablets op te bergen.

4.      Stuurtafel

Ben je voor je werk veel onderweg? Dan is het prettig om ook onderweg de beste kantoorfaciliteiten binnen handbereik te hebben. Een stuurtafel is ideaal wanneer je tussen de afspraken door je administratie op de laptop bij wilt houden. Zo’n tafel hang je eenvoudig aan het stuur en biedt vervolgens genoeg ruimte om te schrijven of te typen. Na gebruik berg je is het een kwestie van inklappen en opbergen en je kunt weer de weg op.

5.      Kofferbakmat

Vervoer je regelmatig spullen? Als je de kofferbak vaak vol hebt liggen, neemt de kans op beschadigingen door schuivende of scherpe bagage ook toe. Een kofferbakmat biedt hier optimaal bescherming tegen. Bescherm je auto dus en schaf zo’n mat aan. Er zijn diverse soorten matten beschikbaar, van verschillende materialen en met verschillende extra opties, zoals waterdichtheid en zijbescherming.