Denk je aan manieren om meer en meer te adverteren voor je bedrijf, dan denk je al erg snel aan het inzetten van diverse online middelen zoals Google Ads en social media marketing. Echter vergeten veel bedrijven ook wat de hoge meerwaarde is van auto belettering. Het beletteren is wel een kostenpost waar je rekening mee moet houden. Echter profiteer je daarna constant van gratis reclame zodra jij of je werknemers op de weg te vinden zijn. Het is dus de hoogste tijd om je hier wat verder in te gaan verdiepen.

Auto belettering in de vorm van een logo of een bedrijfsnaam

Op het gebied van auto belettering is een logo of een bedrijfsnaam altijd erg gewild. Dit is een relatief goedkope vorm en is mogelijk in oneindig veel kleuren. Het maakt dus niet uit of je een donkere kleur auto hebt of een lichte kleur, er is altijd wel een geschikt design mogelijk. Populaire plekken op de wagen waar de belettering aan wordt gebracht, zijn de achterkant en zijkant.

Voorzie de hele wagen van belettering en ga voor een uniek en opvallend ontwerp, bijvoorbeeld van Presto Dimensions,

Als je goed op wilt vallen op de weg en je huisstijl zo goed mogelijk terug wilt laten komen in de belettering, dan is het aan te raden om de volledige wagen te voorzien van een print. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een matte kleur of een glanzende kleur of je combineert beide met elkaar. Voor een ontwerp op maat is het altijd aan te raden om contact op te nemen met een specialist, zoals Presto Dimensions. Je weet in dat geval altijd zeker dat het design perfect past bij de wagen.