Niet naar het buitenland? Maak er dan een feest van door met één van de prachtigste auto’s Nederland te gaan verkennen. Kies een mooie route, een paar van de mooiste dorpjes die Nederland te bieden heeft, en geniet van het onderweg zijn. 

 

Laat de lente het nog een beetje afweten? Met deze auto’s is het altijd heerlijk om onderweg te zijn. 

 

Pure extase

Er zijn niet veel auto’s die net als een Porsche pure extase op kunnen wekken. Huur je een Porsche dan huur je geen auto maar een beleving. Deze auto is door het onmiskenbare geluid maar natuurlijk ook door de iconische lijnen in zijn ontwerp, een echte klassieker. Kies een bijpassende outfit en geniet. En ja natuurlijk ook een beetje van alle jaloerse blikken die je onderweg tegen zult komen. 

 

Kies je klasse, dan kies je de Engelse Jaguar

Geen andere auto dwingt zoveel respect en status af als een Jaguar. Deze geraffineerde luxe auto, die meestal voorzien is van hele snelle en goed presterende motor, geeft je ritje extra comfort en is een genot om in rond te toeren. Meer dan je zonnebril, handtas en portemonnee heb je hierbij niet nodig. 

 

Als het avontuur lonkt..

Hou je van avontuurlijk, ruig maar wel van luxe? Dan is een Jeep is een waar statement. Of je nu een lange rit op de snelweg kiest of de achteraf landweggetjes en gekke uitdagende off-road wegen, met de Jeep kan het. Daarnaast val je onderweg met een Jeep altijd op. Deze auto zorgt dus standaard voor een bijzondere maar ook zorgeloze beleving. Hier hoort natuurlijk geen popperige damestas bij maar een praktische rugzak in de achterbak en je telefoon dicht bij je in je telefoontasje. Veilig maar onder handbereik om alle gekke momenten die je gegarandeerd gaat beleven, vast te leggen. 

 

De onderscheidende Land Rover

Robuuste en buitengewoon onderscheidende. Het perfect verband tussen rijeigenschappen, design, karakter, innovatie en veiligheid zit standaard in de Land Rover. Ziet de Land Rover er aan de buitenkant ruig en stoer uit, van binnen stap je in een oase van luxe en comfort. 

 

Indrukwekkend

Een indrukwekkende verschijning die vandaag de dag goed weet te concurreren met Tesla. Inderdaad we hebben het over een Polestar, de sportieve keuze voor de rijder die op zoek is naar de gouden combinatie tussen klasse en prestaties. Twijfel je nog? Dan zal dat, wanneer de avond valt en de spectaculaire lampen van de Polestar aangaan, niet lang duren. Het is bijna onmogelijk om op dat moment niet te vallen voor de looks van deze fascinerende en bovenal elegante auto. Heb je er normaal misschien wel alle pasjes uit je pasjeshouder voor nodig om deze auto te kunnen rijden, is het voor een paar dagen huren een echte beleving die je niet mag missen. 

 

Klein maar fijn

Niet gecharmeerd van hele grote auto’s, dan is de Smart natuurlijk de ideale auto die je met gemak over even parkeert. Bedenk wel dat je voor het gemak van het parkeren de kofferbak inlevert. Voor een paar dagen weg is het handig om daar rekening mee te houden. 

 

Nog een kleine auto, maar wel een stuk ruimer dan de Smart is natuurlijk de Mini. Een legende op zich. Weinig auto’s zo ideaal als een Mini die vandaag de dag erg stijlvol is en vaak meer ruimte heeft dan je op het eerste oog denkt.