Ben jij een man en wil je er altijd fris uitzien? Verdiep je in scheren in de auto. Dit kan tegenwoordig prima. Lees de tips.

Je even snel scheren in de auto, kan dat? Of je nu ‘s ochtends te weinig tijd had, of na de werkdag nog even wilt scheren om er fris op een etentje uit te zien; lees hier de tips. Allereerst moet je weten dat het in je hand houden van elektrische communicatie middelen achter het stuur verboden is. Je moet dus geen smart scheerapparaat hebben, aangezien deze hieronder kan vallen. Tijdens het rijden scheren is sowieso verwerpelijk aangezien je er erg door afgeleid kan zijn. Ook moet je de haren opvangen, anders is je kin mooi glad maar zit je shirt onder de baardharen. Zoals je leest vergt het nog wel wat kunst en vliegwerk om in de auto je netjes te scheren. Laten we in de tips duiken!

Elektrisch scheren in de auto

Een baardtrimmer met opvangbak en afzuiging voorkomt dat er (veel) haren op je shirt gaan vallen. Wil je je helemaal glad scheren? Dan moet je een scheerapparaat hebben waarmee je droog kunt scheren. Met een kwast scheerschuim achter het stuur zitten, of je nu rijdt of niet, gaat echt kliederen. Voor mannen met baarden is bijtrimmen in de auto echter goed te doen. Denk ook aan je neusharen trimmen. Bekijk hier neustrimmers waarmee dit kan. Je kunt hiermee gemakkelijk on-the-go even je uiterlijk verzorgen. Door het compacte design stop je hem zo in je tas of bewaar je een extra scheerapparaat in je dashboardkastje. 

Scheerschort kopen

Voor mannen die in de auto scheren een must, maar voor thuis scheren ook een accessoire waar veel mannen baat bij hebben. Een scheerschort vangt vrijwel alle baardharen op. In de auto fijn zodat je interieur netjes blijft, en thuis in de badkamer fijn om je partner blij te maken. 

In deze gevallen niet scheren in de auto!

Scheren in de auto, kan dat? Jazeker, in veel gevallen wel. Maar er zijn ook situaties waarin het echt niet kan. We noemen er graag een aantal op.

  1. Een hele baard afscheren. Bijwerken van je gezichtsbeharing of een stoppelbaardje glad scheren kan, maar een hele baard afscheren kun je beter thuis doen.
  2. Ben je fan van scheren met een ouderwets scheermes? Dan kun je ook beter rustig in de badkamer aan de slag gaan. Ga in geen geval dit al rijdend doen; één drempel of hobbel in de weg en je kunt zo uitschieten!
  3. Scheren terwijl je andere mensen in de auto hebt; prima als je het voor jezelf doet, maar voor de meeste mensen is het echt een no-go!

Conclusie

Met moderne scheerapparaten en accessoires kun je prima in de auto scheren. Zorg alleen dat alles netjes en schoon blijft en doe het alleen als de auto stil staat. Als je een luxe auto hebt met geblindeerde ramen kun je in alle privacy je even netjes scheren. Zo stap je altijd uit als een baas! Bekijk meer inspiratie op https://debaardman.nl.