De naam zegt het al bij een lease occasion wordt er een gebruikte lease auto opnieuw ingezet. De grote voordelen van lease occasion is de gunstige prijs en dat de auto direct uit voorraad leverbaar is. Nadeel is natuurlijk dat je niet zelf je auto kan samenstellen zoals bij een nieuwe lease auto. Ook zal de lease occasion een ouder model zijn. Maar als je goedkoop wilt rijden, en je werkgever staat het toe, is dit zeer zeker een optie. Uiteraard kun je een lease occasion ook privé kopen!

Particulier lease occasion is goedkoop

Een occasion leasen kan ook voor particulieren een prima alternatief zijn. Je geeft niet in één keer veel geld uit aan een gebruikte auto maar je bent wel direct de eigenaar. Het particulier leasen van een gebruikte auto kan met private lease. De goedkoopste private lease voor occasions sluit je af via de daarvoor juist bestemde bedrijven. Maar een lease occasion kopen is ook een optie. Nieuwe lease auto’s worden vaak zeer goed onderhouden.

Lease occasions zijn goed onderhouden en hebben een rapport

De eigenaar van een nieuwe leaseauto is verplicht de onderhoudsbeurten voor zijn auto op tijd te doen. Dit wordt vaak verlicht door de leasemaatschappij of werkgever. Het is natuurlijk noodzaak dat een leasewagen altijd rijdt want anders kun je geen goede zaken verrichten. Je kunt er dus vanuit gaan dat een Lease Occasion goed onderhouden is en als deze wagen mankementen heeft gehad, deze verholpen zijn. Bij bijna alle Lease Occasions zit een up to date onderhoudsrapport.

Extra keuring Bynco

Ondanks de lease occasions keurig zijn onderhouden laat Bynco nog een extra keuring verrichten door een onafhankelijk bedrijf. Dit gebeurt voordat de lease occasion op de site verschijnt. Kies jij voor een lease occasion bij Bynco dan kun je er dus altijd vanuit gaan dat de auto op en top in orde is. Desondanks krijg je nog steeds een proeftijd van 14 dagen om zelf te ervaren hoe de leaseoccasion rijdt en of dit de auto is die jij zoekt!