Audi A5 Huren

Audi A5 Huren

Wil jij een Audi A5 Huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Audi A5 dan direct vanaf € 45,50 per dag!

Audi A5 Huren

Wij zijn er trots op, om de Audi A5 te kunnen bieden als een optie om te huren voor al onze klanten! Sportief en efficiënt is de Audi A5 Sportback. Sinds 2007 in productie en geprezen door de pers voor zijn prestaties, ontwerp, bouwkwaliteit en de all-wheel drive systeem. Eem Audi A5 huren doe je eenvoudig via ons en je rijd er met stijl en elegantie mee weg!

Eigenschappen van de Audi A5?

  • zitplaatsen: 5
  • deuren: 5
  • transmissie Automaat
  • Klasse Compact Executive Car
  • Body Type 5-deurs Liftback
  • ACRISS PDAR

Ervaar Audi A5 Autoverhuur van Luxe-Auto.nl

High-End kwaliteit: Beschreven door Audi als uniek, zonder directe concurrenten. Mengt coupé stijl met saloon functionaliteit, de A5 Sportback is inderdaad een auto als geen ander en het combineren van alle gewaardeerde Audi trekken.
Prachtig design: esthetisch, met zijn mix van rechte lijnen, zwoele rondingen en concave oppervlakken, kunt u er zekervan zijn dat hoofdenom draaien wanneer u een A5 van ons huurt.
Smooth Handling: Op de weg, de Audi A5handelt zo soepel als men zou verwachten. De naadloze transmissie zorgt voor een versnelling in slechts 0,2 van een seconde, evenals het brengen van een gewichtige 213 PK tijdens uw cruise over de snelweg.
Veiligheidsvoorzieningen: In termen van veiligheid, kunt u een Audi A5 huren met een gerust hart als het gaat met airbags, anti-spui remmen, stabiliteitscontrole en de voorste en achterste ISOFIX bevestigingspunten.
Houd het hoofd koel: Terwijl u geniet van de zon, zal uw plaatsen zien. Voorstoel ThermoCool warmte verminderen van pigmenten garanderen wanneer zaken te warm worden. Drie-zone automatische climate control betekent dat inzittenden een aangepaste cabine ervaring kunnen creëren.
Ervaar je omgeving: Of u nu wilt zonnen of sterren kijken kun je dingen schakelaar omhoog in enkele seconden, 17 om precies te zijn. Een akoestische opvouwbare dak kunt u verlichten en ga boven naar beneden, zelfs bij snelheden tot 31 km/u. Het hoofd-niveau verwarmingssysteem breidt de open lucht rijden seizoen, zodat u uw stemming, zelfs bij lage temperaturen kunnen verheffen.
Take Control: Uitgerust met exclusieve quattro vierwielaandrijving de A5 rijdt u als een kampioen ongeacht het weer of de wegomstandigheden. Vol vertrouwen cruise met bestuurder te helpen systemen waarmee u zich concentreren op de taak bij de hand. Afronding van de rit is het Audi drive select systeem waarmee u adjust rijden modus om verschillende aspecten prestaties accentueren.

Vertrouw op Ons voor uw Audi A5 Rental Needs

Met al onze huurauto voertuigen, Luxe Auto heeft een beleid van het bijwerken van de vloot twee keer per jaar, waardoor onze autoverhuur klanten de voldoening te weten ze zitten achter het stuur van een cutting-edge voertuig. Als u? Opnieuw op zoek naar een ruime, avontuurlijke autoverhuur, waarom dan niet een Audi A5 met Luxe Auto? Houd er rekening mee dat Luxe Auto is in staat om de beschikbaarheid van een Audi A5 autoverhuur te garanderen, maar in het geval van on-beschikbaarheid, zult u worden voorzien van een auto uit dezelfde huurauto categorie.