Audi RS6 HurenAudi RS6


Wil jij een Audi RS6 Huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Audi RS6 dan direct vanaf €152,49 per dag!

Een auto huren kan altijd. Dagelijks huren duizenden mensen een auto om zichzelf van A naar B te verplaatsen. Een Audi RS6 huur je echter niet alleen om jezelf effectief te vervoeren, je huurt een Audi RS6 voor de ervaring. Deze Audi is namelijk ongekend op het gebied van snelheid, stijl en natuurlijk de adembenemende indruk die alleen een Audi achter kan laten. Wil jij de volgende keer een auto huren waar je echt indruk mee kan maken? Kijk dan eens naar een Audi RS6.

Eén van de krachtigste Audi’s ooit

Audi is een Duits merk dat voornamelijk auto’s produceert in het hogere segment. De gemiddelde Audi is daarom ook al fors sneller, strakker en beter dan andere auto’s. Binnen deze topklasse der sportwagens zijn er maar een paar Audi’s die zich echt de crème de la crème kunnen noemen. De RS6 staat hier aan de top. Het is zonder twijfel de krachtigste Audi ooit gemaakt die bedoelt is voor dagelijks gebruik.

Met 560 pk is dit elegante monster een wagen om u tegen te zeggen. Dit vermogen is goed voor een koppel van 700Nm met een totaal gewicht van iets meer dan 2000 kilo.

De Audi RS6 is een auto waar je tijdens het optrekken echt in de stoel gedrukt kan worden van de kracht. Met dit beestachtige vermogen gaat deze Audi van 0 naar 100 km/u in  3,9 seconden en van 0 – 200 in slechts 12,7 seconden. Met een topsnelheid die vanuit de fabriek begrensd is op 250 km/u kan hij zonder limiet een snelheid bereiken van ruim 305 km/u.

Duitse kwaliteit met topdesign

Audi is zonder twijfel één van de grootste en belangrijkste merken van Duitsland, het land dat bekend staat om zijn geweldige kwaliteit op het gebied van auto’s. Deze Duitse degelijkheid zit echter verpakt in een model waar veel Italiaanse auto’s slecht van kunnen dromen.

De Audi RS6 is namelijk ontwikkelt door een speciaal team binnen Audi, namelijk Quattro GmbH. Deze tak van Audi houdt zich slechts bezig met alleen de snelste en beste Audi’s op de markt. De RS-lijn (Renn Sport) is dan ook de hoogste lijn binnen Audi, nog boven de S-lijn.

Ervaar autorijden op een totaal nieuwe manier

Het concept van autorijden is simpel. Je geeft gas, draait aan een stuur en remt. Dat is basaal samengevat waar autorijden vaak op neer komt. Rijden in een Audi RS6 is echter een heel andere ervaring. Van de manier waarop de auto het asfalt raakt tot het gevoel dat in het stuur zit, geen enkele auto kan zich meten met de Audi RS6.

Met een sublieme wegligging en een uitmuntend vermogen kunnen wij eeuwig doorpraten over waarom deze Audi zo speciaal is. Maar om eerlijk te zijn: om deze auto echt te begrijpen moet je simpelweg een keer achter het stuur hebben gezeten. Eénmaal begonnen zijn maar weinig mensen die nog genoegen kunnen nemen met een normale wagen.

Maak indruk met een echte sportwagen

Voor veel mensen is een auto veel meer dan alleen een vervoersmiddel. Een auto reflecteert jouw stijl en laat zien wat jij belangrijk vind in het leven. Het is dan ook logisch dat niet veel mensen onder de indruk zullen zijn van een kleine Daihatsu.

Wil jij een auto hebben waar je echt indruk mee kan maken? De Audi RS6 is de auto waar iedereen naar om zal kijken. Met zijn strakke lijnen en imposant geluid is de Audi RS6 niet alleen een geweldige auto, ook is het een goed gespreksonderwerp.

Audi, BMW of Mercedes?

Veel autobestuurders hebben de vraag wat de beste Duitse sportbolide is. Er zijn eigenlijk 3 grote merken op de markt: Audi, BMW en Mercedes. Er is geen eenduidig antwoord welk van deze auto’s het beste is, ieder heeft zijn eigen karakter. Het verschil zit hem vaak in het type mens en bestuurder dat jij zelf bent.

BMW is van deze 3 merken het sportiefste merk. Met zijn felle uiterlijk is dit zonder twijfel een imposant merk. Hierdoor is het echter minder geschikt in zakelijke setting.

De Mercedes is dan ook het compleet tegenovergestelde van een BMW. Een Mercedes heeft een degelijk uiterlijk met een sportieve motor. Hierdoor is het een luxe bolide voor zakelijke bezoeken, maar niet echt het gespreksonderwerp wat veel mensen zoeken.

De Audi (en in dit geval de RS6) is een een goede middenweg. Het heeft een sportief doch zakelijk uiterlijk. Hiermee kan je hem perfect gebruiken voor zakelijke ontmoetingen, maar zal hij ook niet misstaan op het circuit.