Cabrio HurenCabrio Huren


Wil jij een Cabrio Huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Cabrio dan direct vanaf €52,49 per dag!

Cabrio huren

Er zijn veel verschillende redenen voor het huren van een cabrio, misschien wil je wel in stijl naar het schoolgala of een andere evenement komen, of je wilt in stijl op jouw eigen bruiloft arriveren. Wat de reden is maakt niet uit, jij wilt graag een goede cabrio huren en hier meer over weten. Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij de verschillen cabrio’s die je kunt huren op een rijtje gezet

Een mini cabrio huren

De mini cabrio is net iets anders dan de gemiddelde cabrio, in eerste instantie een stuk kleiner natuurlijk, maar deze auto heeft een unieke stijl. Met de mini cabrio kun jij het middelpunt zijn van waar je dan ook naartoe gaat. Bovendien is het een sportieve auto die je lekker sportief kunt rijden, wat natuurlijk altijd leuk is als je hem maar één avond gebruikt. Deze auto geeft met zijn design en natuurlijk het open dak een ultiem zomergevoel. Houdt er alleen rekening mee dat er niet enorm veel ruimte is achterin, en dat ook de laadruimte beperkt is.

Mercedes cabrio huren

De Mercedes cabrio is een klassieke extravagante cabrio. Hij is eenieder geval een stuk groter dan de mini cabrio, zoals je zou verwachten. Het is een wagen die erg luxe oogt, en dat eigenlijk ook is. Zo leveren Mercedes cabrio’s vaak superieure prestaties, hebben ze een comfortabel interieur en zien ze er ook nog prachtig uit. Het is de soort auto waar je iedereen mee versteld kan laten staan. Dus wanneer jij je een avond als een beroemdheid wilt voelen, zonder het werkelijke prijskaartje, dan is de Mercedes cabrio perfect voor jou om te huren.

BMW-cabrio huren

Een BMW is eigenlijk altijd wel een indrukwekkende auto, en wanneer je hier een cabriolet van maakt met het bijkomende zomergevoel is het plaatje helemaal compleet. Het design van deze auto’s is mooi, maar je moet er wel van auto dat de achterkant van de auto behoorlijk lang is, aangezien ze het klap dak ergens moeten opslaan. Maar deze lange achterkant zorgt er dan ook weer voor dat je genoeg laadruimte hebt om alles op te slaan wat je eventueel mee zou willen nemen. Als laatste is het een strakke auto die lekker rijdt en die perfect kan dienen als jouw gehuurde cabrio

Een Golf cabrio huren

De golf cabrio oogt misschien niet zo luxe als een BMW of Mercedes maar brengt toch dat zomergevoel met zich mee. Hij is ook wat kleiner dan de BMW en de Mercedes maar net wat groter dan de Mini, wat voor jou misschien net de perfecte maat is. Bovendien is deze wat goedkoper dan de bovenste drie, meestal dan. Dit kan erg fijn zijn wanneer je met een budget moet werken en dus niet de duurste auto die ze hebben kunt uitkiezen. Kortom, een goed betaalbare huurcabrio die je toch het gevoel van luxe en zomer geeft.

De Porsche cabrio huren

Voor velen is dit een droomauto, en wij snappen wel waarom, het is namelijk een enorm luxeauto met een prachtig design. Er is geen auto die luxe uitstraalt als dit icoon, en velen zullen jaloers zijn wanneer jij hiermee voorbij komt rijden. Bovendien is hij snel en rijdt hij lekker. Wanneer je een keer echt groot geld wilt uitgeven is dit hier de perfecte auto voor.

Dit waren enkele merken cabrioletten die je kunt huren, maar je hebt natuurlijk nog veel verschillende merken. Huur vooral een auto die je mooi vindt, die lekker rijdt en binnen jouw budget past. Zo wordt het evenement waar je hem voor nodig hebt vanzelf een succes!