luxe auto huren Coventry

Luxe auto huren Coventry

Luxe auto huren Coventry

Gaat u op vakantie of op een zakelijke reis en wilt u een luxe auto huren in Coventry? Dan bent u bij Luxe-Auto.nl aan het juiste adres. Het aanbod exclusieve auto’s is bij onze online partners groot en van een zeer hoog caliber! Wilt u bijvoorbeeld heel graag een sportauto huren dan is dit zonder meer mogelijk.

Mercedes huren Coventry

Wilt u een Mercedes huren? Bekijk dan in ieder geval onze opties! Indruk maken met een Mercedes is niet zo moeilijk. Deze Duitse bolide zorgt met regelmaat voor jaloerse blikken. Helemaal als je met een AMG versie de weg op gaat. Kortom, wil jij een Mercedes Benz huren? Probeer dat dan eens via Luxe-Auto.nl. Dit kan zonder creditcard! De modellen die op dit moment beschikbaar zijn:

 • Mercedes A klasse
 • Mercedes C klasse
 • Mercedes E klasse
 • Mercedes CLA

BMW huren Coventry

Van een 1 serie tot de zware 7 serie, BMW straalt voldoende luxe uit om een goede indruk te maken. Kortom, heb jij een zakelijk afspraak waarbij je iemand wil imponeren. Of wil je gewoon een dagje in een prachtige Duitse slee rijden? Huur dan een BMW! Tegenwoordig ook mogelijk zonder creditcard! De modellen die op dit moment beschikbaar zijn:

 • BMW 1 serie
 • BMW 3 serie
 • BMW 5 serie
 • BMW 6 serie

Ook de BMW i8 en de BMW i3 zijn beschikbaar via onze partner!

Audi huren Coventry

Het derde Duitse merk op een rij. Audi heeft zich sinds enkele jaren ontwikkeld als topfavoriet onder de autohuurders. Of het nu een A3 is, een A5 of een A6, je maakt gegarandeerd indruk met deze auto. Binnenkort hebben we ook een Audi RS 6 beschikbaar via onze partner. Een Audi huren? Altijd een goede keus!

Cabrio huren Coventry

In de winter niet de beste keus maar in de zomer de allerbeste: een cabrio huren in v. Dak open, haren in de wind en heerlijk rijden over de Coventry boulevard. Of gebruik de cabrio om van Coventry naar Bloemendaal te rijden om daar aan het strand te genieten van de zomerzon.

Porsche huren Coventry

Wilt u in luxe door Coventry rijden en de blits maken met een echte sportauto dan is de Porsche een aanrader. Sinds jaar en dag staat dit Duitse merk voor luxe en comfort. Nog meer genieten? Kies dan voor een Porsche Cabrio. Electrisch rijden? Ook dan biedt Porsche uitkomst met de Taycan. Maar bovenal Porsche staat bekend om:

 • Betrouwbaar & Comfortabel
 • Kwaliteit in Techniek & Design
 • Sportief
 • Luxe

Luxe Busje of Personenbusje?

Gaat u met een groep op vakantie of heeft u een grote familie dan biedt een personenbusje huren uitkomst. De meeste luxe busjes kunnen 9 personen hebben en bieden voldoende ruimte om bagage in te stallen. Ideaal als u vanaf een luchthaven moet komen en een (vakantie) periode moet doorbrengen in een ver land.

Luxe Auto Huren Coventry

Denk je aan luxe auto’s dan denk je al gauw aan Ferrari’s, Porsche of Lamborghini. Niets is minder waar. De luxe auto’s van tegenwoordig zitten in een andere hoek. Bekijk hieronder ons aanbod. Luxe auto’s zoals BMW, Audi, Mercedes en andere merken genieten eenzelfde luxe ervaring!

Luxe auto huren Luchthaven Coventry

De meeste mensen die aankomen in Coventry doen dat via de plaatselijke luchthaven. Goed voorbereid op reis betekent dat u een auto huurt en dat deze klaar staat wanneer u aankomt. Geen gedoe met wachtrijen maar direct instappen en rijden. NU een luxe auto huren op luchthaven Coventry is daarom het ideale begin van een vakantie. U gaat met een goed gevoel op reis.

Bekijk de modellen