Ferrari Huren

Kies Direct jouw luxe auto verhuurder →

N

De laagste prijzen

N

De beste auto's

N

Alle merken

Luxe Autoverhuur

Iedereen is wel een op zoek naar wat luxe. Zo ook in het verkeer. Luxe Auto.nl voorziet in deze meer dan menselijke behoefte. Bij ons kan je elk type luxe auto huren! Om te beginnen is het aan te raden om jouw droomauto eerst eens te huren. Daarna is het wellicht mogelijk om die vette auto te leasen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aanbod van jouw lease maatschappij. Is dit niet mogelijk en heb uiteindelijk besloten dat die ene dikke bak meer dan de moeite waard om aan te schaffen vergeet hem dan niet te verzekeren. De merken die je via Luxe Auto.nl in ieder geval kunt huren zijn: Mini, Audi, BMW, Opel .

Ferrari Huren

Als je aan Ferrari denkt, dan denk je aan formule 1. Het Italiaanse automerk heeft al veel raceauto’s ontwikkeld, maar ook sportwagens die legaal op de weg gebruikt kunnen worden. Een Ferrari is niet zozeer een auto voor alledaags gebruik, maar meer voor een rit om de rijstijl van deze racemonsters te kunnen ervaren. Bovendien is het een geweldige wagen om de show mee te stelen bij een bruiloft, een gala of een ander feestje. Wil jij dit ook eens ervaren? Huur dan een van de onderstaande Ferrari modellen.

Verschillende modellen

Ferrari 360

De Ferrari 360 is te huur in verschillende uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld de Modena, een gesloten variant, maar ook de Spider, een cabrio. Deze is heerlijk om in de zomermaanden mee te toeren, of om de show te stelen op je bruiloft. In deze auto is namelijk ruimte genoeg voor twee personen. Ervaar hoe het is om in minder dan vijf seconden op te trekken naar een snelheid van 100 km/h in deze luxueuze Ferrari.

Ferrari F430 Spider F1

In deze sportwagen scheur je over de wegen met een speciale sportuitlaat, die zorgt voor het typische racegeluid. Met een indrukwekkende 490 pk en een acceleratie van 0 naar 100 binnen vier seconden, steel jij de show op de weg. Huur hem voor je trouwdag, of gewoon voor een spectaculaire proefrit.

Ferrari California

Een heerlijke racewagen voor in de zomer: met een open dak en vier personen op de comfortabele zitplaatsen, kun je heerlijk racen naar het strand, of gewoon toeren over de weg. De auto accelereert net zo snel als de andere Ferrari’s, en daarbij rijd je met een spectaculair vermogen van maar liefst 460 pk. Opvallen doe je zeker in deze elegante wagen.

Ervaar zelf een Ferrari

Een Ferrari is zeker niet goedkoop, en het huren hiervan mag ook wel wat kosten. Maar dan heb je ook wat: de ervaring van het rijden in een droomwagen. Wil jij dit ook eens meemaken? Huur dan zelf een Ferrari, voor een proefrit of voor een speciale gelegenheid!