Fiat huren

Fiat 500 huren

Wil jij een Fiat 500 huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Fiats dan direct vanaf € 19,50 per dag!

Fiat Punto huren

Wil jij een Fiat Punto huren voor werk of gewoon omdat het kan? Reserveer je Fiat Punto dan direct vanaf € 25,11 per dag!

Fiat huren

De Fiat is terug van weggeweest. In de afgelopen jaren heeft het Italiaanse merk weer nieuwe, verfrissende modellen op de markt gebracht, met als doel deze zo zuinig en comfortabel mogelijk te maken. En dit is gelukt, want de modellen zijn meerdere malen geprezen met “Car of the Year” awards.
Door het comfort en de grote wendbaarheid van de Fiat modellen, kun jij ook gaan genieten van de Italiaanse rijervaring in het stadse verkeer. Zo kun je bijvoorbeeld een Fiat Panda en een Fiat 500 huren om op een prettige manier door het drukke verkeer te kunnen rijden.

Fiat Panda huren

De Fiat Panda is een compacte wagen met vier deuren, die met zijn zuinigheid, comfort en wendbaarheid perfect te besturen is in het stadsverkeer. Deze auto met een ietwat ondeugende uitstraling is te huur in allerlei verschillende kleuren, en zorgt daarmee voor een leuke rijervaring op de weg.

Fiat 500 huren

De Fiat 500 is het meest bekende model van het Italiaanse automerk. De vernieuwde versie lijkt met zijn mooie retro-ontwerp nog veel op het originele model, maar dan aangepast op praktische, moderne afmetingen. Met een zuinig energieverbruik en een goede wendbaarheid biedt deze moderne, compacte tweedeursauto een ideale oplossing voor het rijden in de drukke stad en parkeren op smalle plekken. De Fiat 500 is daarom ideaal voor zakelijk verhuur, maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Fiat verhuur

Ben je ook geïnteresseerd in het besturen van een Fiat Panda of een Fiat 500, om je gemakkelijk door de stad te kunnen begeven? Hiervoor hoef je geen nieuwe auto aan te schaffen, maar je kunt er gewoon een huren! Dit is handig voor als je slechts sporadisch gebruik maakt van een auto en daarom niet aan de vaste kosten van de aanschaf vast wilt zitten, of wanneer je de auto wilt gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke ritten. Door de grote wendbaarheid lenen deze Fiat modellen zich hier uitstekend voor. Maak dus ook je keuze tussen een Fiat Panda en een Fiat 500, en huur bij ons een van deze mooie modellen!