Fiat 500 huren


Fiat 500 huren

Wil jij een Fiat 500 huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Fiats dan direct vanaf € 19,50 per dag!

Een Fiat 500 huren

Heb je voor een dagje een auto nodig die zowel praktisch en betaalbaar als mooi en luxueus is? Dan ben je bij Fiat aan het goede adres. De Fiat 500 is één van de meest geliefde modellen van dit automerk, zowel om zijn uitstraling als zijn functionaliteiten. Op luxe-auto.nl konden we dan ook zeker niet om deze klassieker heen. We vertellen je graag waarom een Fiat 500 huren absoluut aan te raden is!

Praktisch

De Fiat 500 is een auto waar je zeker niet alleen voor kiest om zijn luxueuze eigenschappen. Hij is namelijk om te beginnen ook simpelweg ontzettend praktisch. Het autootje mag er dan klein uit zien, maar er past dankzij de slimme indeling van de ruimte verrassend veel in. Zelfs de beenruimte is absoluut uitstekend. De TwinAir-motor rijdt dankzij zijn twee cilinders zuiniger dan grotere motoren, maar presteert desalniettemin op vergelijkbaar niveau. Je bent daarom met de Fiat 500 relatief minder kwijt aan brandstof.

Voor stad en lange afstanden

Veel mensen huren de Fiat 500 om hem vooral in de stad te gebruiken. Met zijn kleine formaat en zijn wendbaarheid lijkt het dan ook een typische stadsauto! Je parkeert hem immers makkelijk, en het iconische uiterlijk past zeker in een moderne omgeving. Dat wil echter niet zeggen dat een Fiat 500 niet geschikt is om lange afstanden buiten de stad mee te rijden. Integendeel: ook op de snelweg presteert de auto bijzonder goed met zijn prettige stille motor. De speciale ecomodus maakt het bovendien heel gemakkelijk om op lange afstanden significant brandstof te besparen.

Luxe

Maar een Fiat 500 huren doe je uiteindelijk toch ook een beetje voor de luxe. Met het mooie interieur van hoogwaardige materialen waan je je even de koning te rijk wanneer je over de snelweg zoeft. Ook het panoramadak draagt daar zeker aan bij, net als de uitstekende kwaliteit van het interieur. Een perfecte keuze wanneer je echt even een dagje lekker de weg op wilt, kortom!

Luxe Autoverhuur

Iedereen is wel een op zoek naar wat luxe. Zo ook in het verkeer. Luxe Auto.nl voorziet in deze meer dan menselijke behoefte. Bij ons kan je elk type luxe auto huren! Om te beginnen is het aan te raden om jouw droomauto eerst eens te huren. Daarna is het wellicht mogelijk om die vette auto te leasen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aanbod van jouw lease maatschappij. Is dit niet mogelijk en heb uiteindelijk besloten dat die ene dikke bak meer dan de moeite waard om aan te schaffen vergeet hem dan niet te verzekeren. De merken die je via Luxe Auto.nl in ieder geval kunt huren zijn: Mini, Audi, BMW, Opel .