Jeep huren

Jeep Compass huren

Wil jij een Jeep Compass huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Jeep Compass dan direct vanaf € 49,50 per dag!

Jeep Cherokee huren

Wil jij een Jeep Cherokee huren voor werk of gewoon omdat het kan? Reserveer je Jeep Cherokee dan direct vanaf € 59,11 per dag!

Jeep huren

Op avontuur met vrienden, familie of collega’s: met een Jeep begeef je je op elk soort terrein. Moeilijk begaanbare gebieden, modderige of besneeuwde wegen en steile hellingen, de Jeep trotseert dit allemaal moeiteloos. Met de ontwikkeling van de eerste Jeeps in 1941 is dit iconische automerk de eerste fabrikant van off-the-road SUV’s ter wereld. Huur nu zelf ook een Jeep, en ervaar hoe veilig je je kunt voelen tijdens het rijden in alle soorten omstandigheden!

Jeep Cherokee huren

De Jeep Cherokee is een klassieker die zich uitstekend leent voor elke roadtrip of vakantie. Met een uniek, aerodynamisch uiterlijk, een stabiel frame en een zeer efficiënt brandstofgebruik garandeer je je met deze auto van een rit die krachtig is, maar vooral ook erg leuk. De Jeep Cherokee biedt ruimte voor vijf personen en bagage, en kan daarom goed gebruikt worden voor een vakantie met vrienden of met het hele gezin.

Jeep Renegade huren

De Jeep Renegade is een kleine SUV van alle gemakken voorzien, die comfort biedt voor vijf personen. Ondanks de grootte ziet deze auto er nog steeds uit als een klassieke Jeep, en qua capaciteiten onderdoet hij dan ook niet aan de andere auto’s van het merk. Met een grote wendbaarheid voor in de stad en goede off-road capaciteiten voor wanneer je het avontuur wilt gaan opzoeken. De Jeep Renegade biedt comfort voor elke trip.

Jeep verhuur

Wil je een goede auto om je in thuis te voelen in elke omgeving, zowel in de grote stad als op moeilijk begaanbare wegen en paden? Dan is het huren van een Jeep een ideale oplossing voor jouw roadtrip of vakantie. Het huren van een auto is voordelig, en het geeft je veel vrijheid: je hebt keuze uit allerlei modellen voor elke gelegenheid, zonder dat je jarenlang aan deze auto vastzit. Het huren van een Jeep is bijvoorbeeld perfect voor een gelegenheid als een vakantie. Maak nu je keuze uit de krachtige Jeep Cherokee en de klein-maar-fijne Jeep Renegade, en zoek het avontuur op met de familie, vrienden of collega’s!