luxe auto huren Leiden

Luxe auto huren Leiden

Luxe auto huren Leiden

Luxe auto huren Leiden

We huren allemaal weleens een auto in zowel het binnen- als buitenland. Of het nu gaat om een verhuisbusje, om met een comfortabele auto veilig op wintersport te gaan of om gewoon eens een dag in een mooie auto door het land te toeren. Nu is het ook mogelijk om in Leiden een luxeauto te huren. Zo geniet u van alle gemakken van een mooie wagen en bent u verzekerd van een onbezorgde reis.

Mercedes huren

Mercedes heeft verschillende productlijnen waarbij iedere klasse haar eigen kenmerk heeft. Zo is de A-klasse een sportieve lijn, de B-klasse zeer stijlvol en is de E-klasse bijvoorbeeld de duurzame lijn. Uiteraard staat Mercedes bekend om de elegante ontwerpen die stijl en zelfverzekerdheid uitstralen. Huur in Leiden een mooie Mercedes om bijvoorbeeld een weekend door het land te toeren of om toerist in eigen provincie te zijn met een zonnige route langs de kust. Wilt u een Mercedes huren? Bekijk dan in ieder geval onze opties!

BMW huren

BMW staat bekend om hun prestigieuze en sportieve auto’s, waarbij er aan ruimte en luxe geen gebrek is. Rij comfortabel rond in deze huurauto, waarbij power en comfort hand in hand samengaan. Dit maakt een BMW perfect voor een drukke dag in Leiden of voor een zakelijke reis.

Sportauto huren

Altijd al van gedroomd om eens in een snelle sportauto te rijden? Nu is het mogelijk om een prachtexemplaar te huren in Leiden. Sportauto’s krijgen hun naam vanwege het grote vermogen ten opzichte van hun gewicht, waardoor ze een sportieve rijstijl creëren. Perfect om een weekend mee rond te toeren of om mee te doen aan een rally.

Audi huren

Het is nu mogelijk om verschillende soorten Audi’s in Leiden te huren. Met haar motto “Voorsprong door Techniek” is Audi een leider in luxe en innovatieve auto’s. Of het nu gaat om een sportieve TT, een robuuste Audi Q7 Quattro of een elegante en zakelijke A8, de betrouwbare stijl en luxe komt in ieder ontwerp terug. De verschillende lijnen van Audi maken het mogelijk om voor ieder moment een geschikte auto te huren.

Bekijk de modellen