luxe auto huren Maastricht

Luxe auto huren Maastricht

Luxe auto huren Maastricht

Veel mensen huren wel eens een auto omdat het praktisch is – een verhuisbusje, bijvoorbeeld, of een grotere auto om met het hele gezin op vakantie te kunnen. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon eens een auto huren omdat je van de luxe wilt genieten die u normaal gesproken niet hebt bij het rijden! Een mooie wagen die van alle gemakken voorzien is, biedt toch een heel andere reis dan het autootje waar u normaal in rijdt. En met luxe-auto.nl kan dat ook nog eens heel gemakkelijk en tegen uitstekende prijzen!

Mercedes huren

De productlijnen van Mercedes zijn allemaal heel verschillend. Wie voor snel en sportief gaat, moet in klasse A wezen. En toer je liever milieubewust door het land, dan is de E-klasse waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een geweldige kwaliteit! De modellen van Mercedes zijn duurzaam, stijlvol en zelfverzekerd; auto’s waarmee je je echt de koning te rijk voelt. In en rondom Maastricht ben je er voor een dagje een reiziger in je eigen land mee. Wilt u een Mercedes huren? Bekijk dan in ieder geval onze opties!

BMW huren

Maar een Mercedes is natuurlijk niet de enige optie wanneer een luxe auto in Maastricht wilt huren. Een ander Duits merk dat bekend staat om zijn waanzinnige auto’s is BMW. Of je nu een zakelijke reis maakt of er met een hele groep een dagje op uit gaat, de verschillende BMW-modellen bieden altijd precies wat je nodig hebt. Ruimte, stijl én kwaliteit gecombineerd in één auto: beter krijg je ze niet.

Audi huren

Audi is een derde merk dat zowel aan kwaliteit als aan veelzijdigheid geen gebrek heeft. Ga je voor een sportieve auto waarmee je zeker de blits maakt tijdens een dagje uit? Een elegante en stijlvolle wagen waarmee je op een bijzonder feest goed aan kunt komen zetten? Of een zakelijke auto voor een belangrijke afspraak. Audi maakt haar slogan “voorsprong door techniek” meer dan waar en laat in ieder ontwerp dezelfde tijdloze stijl terugkomen.

Sportauto huren

Mooie sportauto’s zijn de droom van bijna iedere echte autoliefhebber. Niet voor niets: dit soort auto’s rijden waanzinnig omdat ze dankzij hun lage gewicht en hun grote vermogen een heerlijk sportieve stijl hebben. Perfect voor een weekendje toeren in stijl of zelfs voor de deelname aan een grote rally! Bij luxe-auto.nl hebben we verschillende merken en modellen sportauto’s, voor ieder wat wils. Neem dus vooral eens een kijkje in ons ruime aanbod in Maastricht!

Bekijk de modellen