Mercedes huren


Mercedes A klasse huren

Wil jij een Mercedes A klasse huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Mercedes A klasse dan direct vanaf € 20,50 per dag!Mercedes B klasse

Wil jij een Mercedes B klasse huren voor werk of gewoon omdat het kan? Reserveer je Mercedes A klasse dan direct vanaf € 29,11 per dag!


Mercedes C klasse

Mercedes C klasse huren? Geniet van de luxe van een prachtige Mercedes C klasse! Reserveer je Mercedes C klasse dan direct vanaf € 47,24 per dag!


Mercedes CLA huren

Wil jij een Mercedes CLA huren om indruk te maken op een zakenrelatie? Reserveer je Mercedes CLA dan direct vanaf € 58,12 per dag!

Mercedes huren

We kennen ze allemaal: de auto’s van het Duitse merk Mercedes-Benz. U herkent deze auto’s aan hun luxueuze uiterlijk, maar ook vanbinnen staan de auto’s voor hoge kwaliteit. Door de nieuwe technologieën, constante verbeteringen en comfort op de weg, begrijpen wij heel goed dat iedereen weleens een ritje wil maken in een Mercedes. U kunt ze huren in allerlei verschillende klassen, die we hieronder voor u zullen toelichten.

Mercedes A klasse huren

Wanneer u op zoek bent naar een compacte auto, kiest u voor de Mercedes klasse A, de kleinste modellen van het Duitse automerk. Door het kleine formaat heeft deze auto een uitstekende wendbaarheid, waardoor u soepel over de weg rijdt. Wanneer u dus niet zo veel ruimte nodig heeft, is de Mercedes A klasse ideaal om te huren.

Mercedes B klasse huren

De B-klasse van Mercedes is gebaseerd op hetzelfde platform als de A-klasse: ook deze wagen is compact en heeft een vergelijkbaar uiterlijk. De B-klasse is echter wel een stukje langer. Dit zorgt ervoor dat u nog steeds soepel en wendbaar kunt rijden, maar daarnaast ook wat meer ruimte heeft. Een goede compensatie dus, die ook u kunt huren.

Mercedes C klasse huren

De C-klasse Mercedes is de instap-sedan van het automerk, maar dan met alles wat u van een Mercedes kunt verwachten. Het gebruikersgemak, comfort en de stabiliteit op de weg maken een rit in de C-klasse Mercedes tot een luxueuze rijervaring voor de bestuurder en passagiers.

Mercedes CLA huren

De luxueuze Mercedes CLA is de coupé van de Mercedesauto’s. Door in deze elegante wagen te rijden mét een open dak, zult u zeker opvallen op de weg. Daarnaast beschikt de Mercedes CLA ook nog eens over veel paardenkrachten, zodat u kunt genieten van zowel een ultiem comfort als een plezierige rijervaring.

Waar kunt u een Mercedes huren?
Bekijk hieronder alle locaties waar u een Mercedes kunt huren. Onze partners maken het mogelijk dat u zowel een A klasse, B klasse, C klasse als een CLA serie kunt huren op deze locaties:

Mercedes verhuur

Er zijn dus allerlei verschillende soorten Mercedesauto’s te huur in verschillende formaten, maar van elke van deze wagens kunt u de hoogste kwaliteit verwachten die u van Mercedes-Benz gewend bent. Comfort, plezier en vooral de hoogste kwaliteit staan bij dit automerk voorop. Huur ook een Mercedes, en ervaar het zelf!