Mini Cooper Huren

Mini Cabrio Huren

Wil jij een Mini Cabrio huren het weekend heerlijk over de weg te scheuren met een open dak? Reserveer je Mini Cabrio dan direct vanaf € 69,99 per dag!


Mini Cooper Huren

Wil jij een Mini Cooper huren voor je werk of gewoon voor een leuk dagje weg? Reserveer je Mini Cooper dan direct vanaf € 61,38 per dag!

Mini Cooper Huren

Al meer dan vijftig jaar op de markt, en nog steeds dezelfde onmiskenbare ‘retro’ look: De MINI Cooper. Door de jaren heen zijn de auto’s groter, sneller en beter geworden, en door het klassieke uiterlijk van de Britse racewagen, gecombineerd met de Duitse techniek, zijn de auto’s niet meer te missen op de wegen. Klein genoeg om door kleine straten te rijden, maar groot genoeg om lange afstanden op de snelweg af te leggen. Tevens zijn de auto’s ook nog eens heel veilig: met zes airbags, een dynamische stabiliteitscontrole en een antiblokkeersysteem, hoef je je weinig zorgen te maken. Daarnaast ben je met de MINI Cooper ook nog eens groen bezig: door het lage gewicht verbruik je veel minder energie.

MINI Cooper verhuur

Helaas beschikt niet iedereen over het budget om een MINI Cooper aan te schaffen, maar ook mensen die deze aankoop niet willen doen kunnen genieten van de luxe van het automerk. U kunt namelijk één van de modellen huren, zonder er voor lange termijn aan vast te zitten. Een aantal van deze verschillende modellen staan hieronder op een rijtje, voor ieder wat wils.

De modellen

MINI Cooper Cabrio Huren

De MINI Cabrio is klein, maar enorm krachtig. Met de open kap is dit model ideaal om bij een lekker zonnetje naar het strand te rijden, te roadtrippen, of op vakantie te gaan. Het dak bevat drie standen: open, dicht of schuifdak. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel zon u wilt meepakken. De auto biedt zitplaatsen voor vier personen.

MINI Clubman huren

Ervaar de ruimte in de langere en bredere MINI Clubman. Deze zesdeurse auto biedt zitruimte voor vijf personen, en bevat twee handige deuren aan de achterkant. Deze krachtige auto is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor bijvoorbeeld vakanties.

MINI Countryman huren

De sterke MINI Countryman is geschikt voor tripjes op hobbelige bergpaden, maar ook voor lange afstanden op de snelweg. De achterbank is verschuifbaar, om veel beenruimte of juist extra bagageruimte te creëren. Met de MINI Countryman kun je met z’n vijven op avontuur!

MINI Paceman huren

Een echte VIP ervaring door de luxueuze, losstaande stoelen op de achterbank, en een reling voor je armsteun en bijvoorbeeld je telefoon en zonnebril. De MINI Paceman is net weer wat anders dan de andere modellen, maar onmiskenbaar een MINI.

Maximaal genieten van een MINI Cooper huren

Door de MINI Cooper te huren, kun je de luxe van de auto ervaren, zonder hier de hoge aanschafkosten voor te betalen. Ook zit je op lange termijn nergens aan vast. Kies dus een model MINI dat bij jou past, en ga op reis!