Smart huren

Kies Direct jouw luxe auto verhuurder →
N

De laagste prijzen

N

De beste auto's

N

Alle merken

Een smart is een ontzettend leuk klein autootje dat met zijn aandoenlijke design ook ontzettend handig is! Met een smart auto kunt u namelijk op de kleinste parkeerplekjes parkeren, ook als de auto op de parkeerplek er naast zo scheef geparkeerd staat dat een auto van gemiddeld formaat er niet naast zou passen. Verder kunt u met dit compacte wagentjes met gemak door de kleinste straatjes, smalste steegjes en scherpste bochten navigeren! Ondanks zijn kleine formaat is de smart dus zeker geen onpraktische auto en hij is ook niet zo klein als hij lijkt! In een smart kunnen met gemak vier mensen geplaatst worden, die elk hun bagage kwijt kunnen in de kofferbak!

Luxe Smart huren

Een heel leuk autootje dus, de smart. Hij is echter niet altijd gemakkelijk; als u vaak lange afstanden moet rijden of veel bagage mee moet nemen, heeft u wellicht meer aan een grotere auto voor eigen gebruik. Er kunnen af en toe echter toch situaties zich voordoen waarbij een smart een geschikter voertuig is dan uw eigen vertrouwde auto. In dit geval hoeft u uw auto uiteraard niet meteen te vervangen, want u kunt bij Luxe-Auto.nl gewoon een smart huren voor een korte periode!

Luxe auto huren bij Luxe-auto.nl

Luxe-Auto.nl werkt met grote namen op het gebied van auto verhuur, denkt u bijvoorbeeld aan Europcar, Sixt of Hertz. Als u bij ons dus een smart zou willen huren, heeft u de keuze uit alle smart auto’s in de assortimenten van de verhuurbedrijven waarmee wij samenwerken! Dit geeft u een heel breed aanbod aan verschillende auto’s, zodat u er zeker van bent dat u een auto zult vinden die bij u past. Huur bij Luxe-Auto.nl snel en eenvoudig een smart in de stad waar u deze nodig heeft. Geen gedoe en een breed aanbod aan allerlei verschillende auto’s, alleen bij Luxe-Auto.nl.