Volkswagen huren

Kies Direct jouw luxe auto verhuurder →

N

De laagste prijzen

N

De beste auto's

N

Alle merken

Denk je erover om een auto te huren, maar weet je nog niet precies welke auto? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij verhuren verschillende auto’s: ze kun je bijvoorbeeld een Volkswagen huren. Neem een kijkje op de website, lees de beschrijvingen van de verschillende modellen en maak een keuze! Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Volkswagen Polo huren

De Volkswagen Polo is een stoere, compacte auto met krachtige maar zuinige motoren. De Polo is beschikbaar in verschillende kleuren.

Volkswagen Golf huren

De Volkswagen Golf is een wat langer en veelzijdiger model. Een sportieve auto die ook beschikbaar is als Hybride.

Volkswagen Beetle huren

Wil je terug naar de goede oude tijd? Dan is deze Beetle, die afstamt van de Volkswagen Kever, echt iets voor jou. Deze driedeurs auto is uitgerust met ledlichten en een echt stijl-icoon. Op zonnige dagen kun je voor de Beetle Cabrio kiezen.

Volkswagen Passat huren

De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot Auto van het jaar 2015! En dat is niets voor niets. De auto rijdt fantastisch en ziet er ook nog eens goed uit.

Volkswagen Touran huren

Deze auto is perfect voor families die gaan reizen. Hij is groot, maar toch licht en comfortabel. Hier heeft iedereen genoeg beenruimte: voor én achter. Veel mensen die een Volkswagen huren kiezen voor deze auto.

Volkswagen Touareg huren

Wilt je een grote auto huren met voldoende ruimte, maar heb je het liever luxe? Dan is de Touareg een goede keuze. Daarnaast heeft deze auto alles wat je nodig hebt om op elk terrein te kunnen rijden. Zandweggetjes zijn geen probleem voor deze auto!
Wil je een Volkswagen huren dan ben je hier dus zeker aan het juiste adres! Maar je kunt niet alleen een Volkswagen huren, we hebben ook andere automerken voor jou beschikbaar.