Golf 7 GTI HurenGolf 7 GTI Huren


Wil jij een Golf 7 GTi Huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Golf 7 GTi dan direct vanaf €52,49 per dag!

Golf 7 GTI huren

Wit u een Golf 7 GTI huren? Dan kan dat bij één van onze partners! De Volkswagen Golf GTI staat bekend als een legendarische auto. Wij hebben deze auto daarom opgenomenin onze autoverhuur vloot. Huur een Volkswagen Golf GTI en je zal vrijwel zeker niet teleurgesteld worden met uw keuze. Maar houd er rekening mee dat wij niet altijd kunnen garanderen dat de Golf GI beschikbaar is. Wij verzekeren klanten dat ze zullen worden voorzien van een gelijkwaardige auto als de GOLF GTI niet beschikbaar is.

Verhuur Volkswagen Golf GTI

Hier onder volgen enkele redenen waarom een Volkwagen Golf GTI huren de beste keuze is die je kunt maken:

  • Betrouwbaar en Comfortabel. Of u nu een gezin of een solo-driver, een Volkswagen Golf huren is een echte aanrader. In termen van functionaliteit, de 380 liter bagageruimte en de ruime achterbank betekenen dat een gezin van vijf mensen comfortabel kan reizen.
  • Hoge kwaliteit techniek: Het stuur is goed gewogen, de vering absorbeert kuilen en oneffen oppervlakken in de weg. Geluid van wind, de motor en het bandgeluid is vrijwel uitgesloten, zelfs bij snelweg snelheden. Dit alles maakt uw reis veel soepeler.
  • Laag brandstofverbruik: Op het gebied van de economisch rijden is de Volkswagen Golf GTI ongeëvenaard. Alle Golf auto’s zijn voorzien van super-efficiënte technologie, die is er om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Kortom, een Volkswagen Golf huren is een economische keuze.
  • Veiligheidsvoorzieningen: All Golfs komen, als standaard, met stabiliteitscontrole, een scala aan airbags, en een stad Emergency Breaking systeem dat automatisch de remmen bij lage snelheden zal van toepassing zijn om op handen zijnde botsing te voorkomen. Deze 7e generatie Volkswagen Golf is echt een opmerkelijke auto.

golf r32 huren

Ook als u een Golf r32 huren wilt kunt u bij onze partners terecht.

Volkswagen Golf huren? Vertrouw op ons!

Samen met onze partners willen we onze klanten de beste mogelijk ervaring geven bij het huren van een auto. Wanneer een Volkswagen Golf 7 GTI huren u bevalt. Kom dan gerust een keer terug.