Volvo huren

Volvo XC90 huren

Wil jij een Volvo XC90 huren en het weekend heerlijk over de weg scheuren? Reserveer je Volvo XC90 dan direct vanaf € 59,50 per dag!

Volvo XC60 huren

Wil jij een Volvo XC60 huren voor werk of gewoon omdat het kan? Reserveer je Volvo XC60 dan direct vanaf € 39,11 per dag!

Volvo V60 huren

Volvo V60 huren? Geniet van de luxe van een prachtige Volvo V60? Reserveer je Volvo V60 dan direct vanaf € 47,24 per dag!

Volvo V40 huren

Wil jij een Volvo V40 huren om indruk te maken op een zakenrelatie? Reserveer je Volvo V40 serie dan direct vanaf € 38,12 per dag!

Volvo Huren

Een Volvo is een fijne auto voor iedereen die erop uit wil: met de familie op vakantie, voor het bedrijf op pad, of gewoon een dagje weg met vrienden, het kan allemaal. Door de prettige ligging op de weg, de luxe ingerichte binnenkant en het zuinige energieverbruik is een Volvo een perfecte auto om te huren voor elke situatie. Wil je ook een auto van dit degelijke Zweedse merk huren? Neem dan een kijkje bij een van de beschikbare modellen, en maak je keuze!

Volvo V50 huren

De Volvo V50 is een fraaie stationwagen met een ruime kofferbak en ingebouwde navigatie. Deze auto is daarom een perfecte keuze wanneer je een langere afstand wilt afleggen, bijvoorbeeld voor op vakantie. Deze sportieve auto rijdt lekker en stabiel op de weg, en verbruikt niet te veel brandstof. Met vijf zitplaatsen biedt deze wagen voldoende ruimte voor het hele gezin, inclusief bagage.

Volvo V60 huren

Net als de V50 is de Volvo V60 een zeer fijne auto om een lange afstand mee te rijden. De auto is zelfs nog ruimer dan de V50, dus prima voor op een vakantie. Daarnaast bereikt de V60 een hoge maximumsnelheid, en kan je er met behulp van de automatische schakeling lekker ontspannen mee over de weg rijden. De comfortabele stoelen bieden een lekker plekje om je reis goed door te brengen.

Volvo XC90 huren

Ben je op zoek naar een wat luxere wagen om indruk te kunnen maken op anderen? Dan is de Volvo XC90 huren iets voor jou! De SUV rijdt zeer zuinig, en beschikt over een modern ergonomsich dashboard. Met deze auto kun je voor elke gelegenheid lekker genieten van een luxegevoel op de weg!

Volvo verhuur

Wil je ook een dagje, weekendje of de hele vakantie weg met een van deze mooie Volvo modellen? Dat kan! Je kunt nu voordelig het model Volvo naar keuze huren bij één van de verhuurpunten in Nederland. Kijk nu snel voor welke auto jij wilt gaan, en dan rijd jij binnenkort ook over de weg in een Volvo V50, V60 of een luxueze XC90!