Natuurlijk iedereen is wel bekend met de films zoals Fast & Furious en games zoals Need for Speed. Vette opgevoerde getunede auto’s gaan de strijd met elkaar. Likkebaarden voor echte auto liefhebbers. Het tuning wereld was voor mij altijd een ver van mijn bed show. Het fascineerde me wel, maar ook wel imponeerde me.

Enfin, ik had nooit echt het geld om upgrades te laten uitvoeren aan mijn auto. Tot voor kort. Ik heb een goede baan gekregen en alsmede vrienden van mij raadde me een webwinkel aan die top kwaliteit car tuning onderdelen verkoopt voor bodem prijzen. Op deze wijze is cartuning ook voor mij toegankelijk.

Uitgelicht: Extreme-carstyling.nl – Autostyling

Het eerste dat ik zou willen kopen zijn schokdempers. Ik heb zelf veel onderzoek gedaan en consult gezocht bij vrienden. Maar voor beginners lijkt met name Koni schokdempers een uitstekende keuze te zijn. Een Nederlands merk, uitermate betrouwbare solide kwaliteit. En gelukkig verkopen ze die ook bij Extreme-carstyling. Ik zal hieronder de details delen.

URL: Extreme-carstyling – Schokdempers van Koni

Ik kocht hier dus mijn schokdempers van Koni. Al binnen twee dagen had ik ze in huis. Ik koos voor Koni geel of yellow. Bij deze Koni schokdempers kun je zelfs na installatie nog de hardheid aanpassen. Koni yellow zorgt voor een sportieve demping precies waar ik naar op zoek was.

Enfin de Koni schokdempers zitten nu al een paar weken op mijn auto en ik moet zeggen dat het een stuk beter rijdt en veel meer mogelijkheden dan voorheen. Dit eerste avontuur in de car tuning smaakt zeker naar meer. Bij Extreme-Carstyling verkopen ze bijv. ook uitlaten en sportluchtfilters en verlichting dus daar wil ik ook zeker nog eens naar gaan kijken en staat op mijn verlanglijstje voor volgende aankopen. Enfin, al met al dus een zeer positieve eerste ervaring met car tuning en hoop over volgende stappen wederom te kunnen rapporteren via de blog. Tot kijk.