Autoliefhebbers zijn van nature nauwgezet en kieskeurig over hun voorkeuren. Het kan daardoor soms een uitdaging zijn om voor hen een relatiegeschenk te kiezen. Als jij ook een speciale autoliefhebber in je leven hebt, dan weet je wel dat dit autobezit een soort obsessie is. Een betaalbaar maar luxe relatiegeschenk voor de auto kan hun dag maken. Hierbij onze 5 cadeausuggesties die dit mogelijk gaan maken. 

 

Digitale bandenspanningsmeter

 

Een consistente bandenspanning is belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien als onderdeel van een optimale auto-onderhoud. Een Pinkcube relatiegeschenk in de vorm van een digitale bandenspanningsmeter is dan een perfecte tip. Die meter geeft een duidelijke drukuitlezing waardoor je de spanning dus kunt checken. 

Draadloze magnetische autolader

 

Autoliefhebbers geven hun geld vaak liever aan coole onderdelen en accessoires uit, dan dat ze een fikse boete moeten betalen voor het telefoneren tijdens het rijden. Door ze een draadloze magnetische autolader te geven, is het alsof je zo’n persoon veiligheid cadeau doet. Het kan, afhankelijk van het model, op het dashboard of de voorruit gemonteerd worden. En is compatibel met (bijna) alle moderne smartphones.

Opvouwbare auto organizer

 

Een opvouwbare kofferbak organizer is een must-have om alle benodigdheden van een autoliefhebber te organiseren. Zo’n organizer is speciaal van een stevige, maar toch flexibele stof gemaakt en heeft opvouwbare compartimenten om hier van alles in op te bergen. Het is het perfecte relatiegeschenk om chaos in een auto te voorkomen. Niet alleen om de kofferbak netjes te houden, maar ook om het opruimen van de auto te vereenvoudigen.

Bluetooth sleutelvinder

 

Een Bluetooth sleutelvinder of tracker is een geweldig cadeau voor autoliefhebbers omdat het ervoor zorgt dat ze hun sleutels nooit meer uit het oog verliezen. Het is een uiterst handig item dat geweldig helpt bij het lokaliseren van bijvoorbeeld hun verloren autosleutel. Zolang het zich maar binnen het bereik van de tracker bevindt. Bevestig het bijvoorbeeld aan een sleutelbos of aan de bagage. Het wordt met een eigen iOS of Android app geleverd om je verloren object op te sporen.

Dubbele USB adapter voor de auto

 

Een dubbele USB adapter voor de auto is een fantastisch cadeau voor chauffeurs en hun passagiers die over meerdere gadgets beschikken. Door middel van de ingebouwde USB poort is deze oplader behoorlijk veelzijdig. Dit handige hulpmiddel is speciaal ontworpen om op de sigarettenaansteker van een auto aangesloten te worden. Zo kun je allerlei draagbare apparaten fijn tijdens de autorit opladen.

Korotm 

 

Op basis van de genoemde opties heb je zo een idee wat je een autoliefhebber kunt geven als hij alles al heeft. De kans is groot dat één van deze handige cadeaus zeker een goede indruk op auto-liefhebbers van alle leeftijden zal maken.