Het was een grote stap maar afgelopen juli heb ik het voor het eerst gedaan: een auto importeren uit het buitenland. Eens moet een eerste keer zijn zoals bij alles. Ik las al een tijdje in de kranten en ook online dat het importeren van een auto uit Duitsland veel verstandiger is dan nieuw kopen in Nederland. Zelf vrienden en familie zijn me voorgegaan zo heeft mijn neefje die heeft een tweedehands Porsche uit Duitsland gehaald! Een goede collega van mij die heeft een Belgische Renault gekocht.

Enfin, het lijkt er dus op dat de automarkt van naburige landen een stuk voordeliger is op dit moment en meer waar voor geld biedt. Ik ben eens een keertje meegereden met mijn neef en viel me op hoe luxe uitgevoerd zijn Porsche is lijkt me sterk dat dat mogelijk is hier in Nederland om zo een auto te kopen.

Enfin, nu is het mijn beurt dus om een luxe auto te importeren uit Duitsland. Mijn vrienden en collega bevielen mij aan het bedrijf Easy Import. Zoals de naam al zegt zij maken de import makkelijk. En dat is precies waar ik naar op zoek ben: makkelijk!

-> Makkelijk Auto importeren Duitsland dankzij EasyImport.nl!

Enfin ik heb me direct daar aangemeld met de URL van de advertentie van de Mercedes die ik op het oog had. Al snel kreeg ik bevestiging dat het mogelijk was om deze pracht auto binnen een week naar Nederland te halen. Zij regelen al het papierwerk. Easyimport berekende ook meest voordelig de BPM. Zij zorgen ook voor logistieke zaken. Kortom ik had nul punt nul omkijken, voor ik het wist stond de auto al voor de deur, kant en klaar voor gebruik op de Nederlandse wegen. Wat een service! Zeer blij, ik wist wat ik kon verwachten maar alsnog prettig aangenaam verrast.