Wanneer je een eigen bedrijf hebt en veel op de weg bent met je bedrijfsauto, dan is het de moeite waard om je auto te voorzien van reclamestickers. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of het bedrijfslogo op je auto plakken. Op deze manier wordt je auto een rijdend reclamebord en kun je veel mensen bereiken, waaronder zich wellicht nieuwe klanten bevinden. Daarnaast ziet het er professioneel uit als je bedrijfswagen voorzien is van een logo of bedrijfsnaam. Klanten kunnen je daaraan herkennen en vinden dat vaak prettiger dan een anonieme auto. Wil je ook stickers op je bedrijfsauto? Gelukkig is dat heel eenvoudig te regelen.

 

Stickers ontwerpen

Stickers voor uw auto zijn eenvoudig te bestellen bij Business Stickers. Je kunt hierbij je eigen ontwerp uploaden, maar het is ook mogelijk om een ontwerp te laten maken. Voordat de stickers definitief gemaakt worden, krijg je altijd eerst een digitale drukproef te zien. Eventuele fouten kunnen dan nog veranderd worden. Is de drukproef akkoord? Dan worden de stickers gemaakt en ontvang je ze per post thuis. Het plakken van de stickers op je bedrijfsauto doe je zelf. Daarvoor is een gratis instructievideo beschikbaar, waarmee het je gegarandeerd lukt om de stickers strak op je auto te plakken. Zo maak je zonder veel moeite te hoeven doen al rijdend reclame voor je bedrijf.

 

Krasvrij en geschikt voor de wasstraat

De autostickers van Businessstickers.nl bieden veel voordelen. De kracht van reclame is immers groot en je auto bestickeren is dan ook een relatief goedkope en zeer efficiënte manier om met je bedrijf in de aandacht te komen. Al rijdend ben je immers het visitekaartje van je bedrijf. Maar ook als je auto geparkeerd staat bij een klant, zorgt de autoreclame ervoor dat voorbijgangers je logo of bedrijfsnaam zien. Dat kan zomaar nieuwe klanten opleveren. De autostickers moeten er natuurlijk wel professioneel uitzien. Daarom zijn de autostickers van Business Stickers van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor de wasstraat, dat ze zeven jaar garantie geven tegen kleurverlies en dat ze voorzien zijn van een krasvrije beschermlaag. De stickers zijn bovendien ook gemakkelijk weer te verwijderen, zonder de lak te beschadigen.