Een auto online kopen, dat hoor je niet vaak. Het online bestellen van kleding, eten en cadeaus is vandaag de dag heel gewoon. Wist je dat je tegenwoordig ook gewoon je auto online kunt bestellen en dat deze ook nog eens bij je thuisbezorgd wordt. Bij Auto.nl bestel je zowel gebruikte auto’s als nieuwe auto’s eenvoudig online vanuit je luie stoel. Het platform heeft een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van automotive. Ze hebben ruim 138 servicepunten die verspreid zitten door heel Nederland. Hier kun je terecht voor uitgebreid onderhoud, service en garanties. Natuurlijk begrijpen wij dat het online kopen van een auto iets is wat je niet zomaar doet. Om jouw vertrouwen te winnen bieden ze vele voordelen en garanties aan zodat je veilig en vertrouwd een nieuw voertuig kan aanschaffen.

 

Ruime keuze

De webshop van Auto.nl staat vol met mooie auto’s. Je vindt hier een breed aanbod van onder andere Mercedes-Benz, Audi, BMW, Toyota, Lexus en vele andere topmerken. Er worden continu nieuwe auto’s toegevoegd op de site, zodat er altijd wel een geschikt model voor jou tussen zit. Naast nieuwe auto’s heeft Auto.nl ook een uitgebreid scala van gebruikte auto’s.

 

Hoe werkt het?

Gebruikte exemplaren, ook wel occasions genoemd, koop je direct van Auto.nl. Nieuwe auto’s komen rechtstreeks uit de voorraad van officiële merkdealers. Hierbij verzorgt Auto.nl al het contact en de aflevering. Je hebt dus maar met één partij te maken. Van de levering tot aan de garantie, je kunt altijd bij Auto.nl terecht. Het platform heeft geen showroom. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van 360 graden fotografie en een virtuele proefrit om een zo goed mogelijk beeld te creëren van de auto’s die worden aangeboden en ook om eventuele twijfels weg te nemen. Ook de mindere kanten zoals deukjes en krasjes worden duidelijk getoond.

 

De voordelen van een auto online kopen

Bij binnenkomst controleren wij de auto’s op 31 punten voordat we hem aanbieden. Van de aandrijflijn tot de lak en het interieur, de auto wordt op alle punten gecheckt. Alle onderdelen met enige slijtage worden direct vervangen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Bij aflevering van de auto kun je altijd nog een proefrit maken. Mocht de auto niet naar wens zijn, kun je kosteloos bedanken. Mocht de auto wel naar wens zijn, dan krijg je na aanschaf 14 dagen bedenktijd. Tevens krijg je bij elke auto maar liefst 5 APK keuringen, 1 jaar gratis pechhulp, een check-up na 5.000 kilometer en zit er een servicebewijs bij waarmee je recht hebt op 1 jaar garantie. Zo veel voordelen, daar kun je toch niet omheen?