Luxe Personenbusje Huren

mercedes vito huren

Mercedes Vito Huren

Opel Vivaro Huren

Luxe personenbus huren

Stel u eens voor; het is heerlijk weer. Niet te warm, niet te koud, precies goed. Wat zou u dan op zo’n dag doen? Nu zullen veel mensen al gelijk denken aan een dagje op het terras zitten of een keertje naar de film gaan, maar wat nou als u gewoon eens een keer iets anders ging doen? Iets wat u niet elke dag zou kunnen doen. Naar het pretpark bijvoorbeeld! Helaas is er dan nog altijd de kwestie van vervoer. Niet iedereen heeft een rijbewijs en benzine is ook niet gratis. Een personenbus huren zorgt ervoor dat dit probleem eenvoudig wordt opgelost.

9 Persoons bus huren?

U stapt met maximaal 9 mensen inclusief uzelf in de bus en u kunt gelijk gaan. Dit scheelt natuurlijk een hoop kosten aangezien de benzine gedeeld kan worden en mensen zonder een rijbewijs kunnen ook gemakkelijk meerijden. ‘S ochtends vroeg vertrekken om naar de Efteling te rijden met zijn alle. Heerlijk! Maar wat nou als jullie halverwege de middag heel het park al gezien hebben? Het is natuurlijk nog veel te vroeg om terug naar huis te gaan, jullie willen pas na het eten thuis zijn. Ga dan gewoon eens lekker shoppen in een stad. Het is toch koopavond en jullie hebben nog meer dan genoeg ruimte ongeacht dat jullie met 9 personen in het busje zitten. Het wordt toch wel weer laat en uiteindelijk hebben jullie met z’n alle 12 tassen weten te vullen met nieuwe kleding en hebbedingetjes. Helemaal geen probleem, er is genoeg ruimte om comfortabel te kunnen zitten en ook nog eens uw tassen kwijt te kunnen.

Waar kan ik een personenbus huren?

Bekijk hieronder alle locaties waar u een personenbus kunt huren:

Goedkoop personenbus huren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie nog beslissen om een terrasje te pakken. Niks mis mee! Maar wat nou als het een beetje té gezellig wordt en de bestuurder meer op heeft dan toegestaan is? Zo’n leuke dag willen we natuurlijk niet afsluiten met een boete dus is het handig om een tweede bestuurder te laten registreren. Dit kost u helemaal niks en brengt u alleen maar meer gemak. Er is dus geen reden om dit niet te doen! Het is natuurlijk wel vanzelfsprekend dat deze bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs met categorie B.

Kilometervrij een busje huren

Ook in het zomer-seizoen kan een personen busje geweldig van pas komen. Helemaal als deze kilometervrij te huren is. Bijvoorbeeld als u of uw kinderen naar een festival gaan. Bij een festival komt veel kijken. Er moet een tent meegebracht worden als u meerdere dagen daar blijft, slaapzakken, schone kleding, noem maar op. Uiteraard vergt dit iets meer ruimte dan uw maandelijkse uitje naar de stad maar dat is geen probleem. U kunt met gemak de achterbanken omlaag klappen zodat u een grotere achterbak heeft. Zo zou u geen probleem moeten hebben met alles voor het hele weekend, of zelfs de hele week, in de achterbak te passen. Wij snappen dat een festival op zich al veel geld kost. Reken hier de kosten voor de tent, het eten en andere bijkomende kosten bij en u zit al gauw op een fiks bedrag. Gelukkig hoeft een personen bus huren niet zo duur te zijn. Stel dat u met 6 personen, inclusief uzelf, naar dit festival gaat, dan betalen jullie maar slechts €14 per persoon voor een hele dag. En dat is kilometer-vrij! Wilt u aanzetten met een geweldige Mercedes Benz personen bus dan kost het maar €27,50 per persoon voor een hele dag. Dat is natuurlijk geen geld voor zo’n luxe bus.

Wanneer komt een luxe personenbusje nog meer van pas?

Helaas komt het ook af en toe voor dat dagjes uit al lang van tevoren zijn afgesproken en dat er dan toch op het laatste moment iets tussen komt. Iemand kan bijvoorbeeld ziek zijn, dringend ergens anders nodig zijn, van alles. U heeft de personen bus al gehuurd, wat nu? U zou natuurlijk even kunnen bellen en laten weten dat u het busje niet meer nodig heeft. Het is mogelijk dat hier wel kosten aan verbonden zijn. In veel gevallen is er wel een bepaalde tijd waarin u beschermt bent tegen kosten, maar dit geldt natuurlijk niet als u op dezelfde dag nog afzegt. Iemand anders had die bus ook kunnen gebruiken in plaats van dat hij nu in de garage blijft staan. In plaats van een leuk dagje uit met vrienden of familie te vervangen met een beetje lopen bank-hangen, waarom niet een avontuurlijk nachtje uit hebben met uw geliefde? Het enige wat u hiervoor nodig heeft zijn dekens, kussens, eten en indien u het wilt ook entertainment. Rij samen een flink stuk uit de stad, het liefst nog een plek waar u nog nooit eerder bent geweest zodat het echt avontuurlijk voelt. Een soort vakantie gevoel. Het zou zelfs nog beter zijn als het een heldere nacht is waar u de sterren goed kunt zien. Vervolgens klappen jullie alle achterbanken neer en toveren jullie de achterbak om in een geweldig knus bed. Lakens en dekens worden over de bodem verspreid en kussens worden strategisch neergezet zodat het een magisch gevoel geeft. Zo kunnen jullie uren blijven kletsen terwijl jullie naar de sterrenhemel kijken en langzaam in slaap vallen. Uw personen bus wordt toch per 24 uur betaald dus u kunt er net zo goed een leuke herinnering van maken!

Goedkoop een luxe personenbusje huren

Een personen bus is ook een geweldige uitvinding als u bijvoorbeeld coach van een voetbalteam bent. Natuurlijk zult u dan een tweede bestuurder nodig hebben omdat een team uit meer dan 9 personen bestaat en u dus twee busjes zal moeten huren, maar een personen bus is geweldig voor deze gebeurtenis. Niet alleen is het handig qua vervoer, maar u zult ook merken dat uw team een veel hechtere band krijgt door constant samen te reizen. Wij snappen dat u zo snel mogelijk van A naar B wilt komen zonder gebreken. Toch kan het voorkomen dat u pech hulp nodig heeft. Gelukkig bieden wij dit kosteloos aan als u bij ons een personen bus huurt. Dat scheelt toch een hoop in de kosten, en laat meer geld over voor het vieren van de overwinning van het toernooi!