Anno 2018 hunkeren veel mensen naar aanzien en status. Een Mercedes is een voorbeeld van een echte statusbak. Voor vele is het kopen van een dergelijke auto een dure aangelegenheid. Een auto kopen hoeft tegenwoordig niet meer. Als je gebruik maakt van shortlease kan je tijdelijk in een statusverhogende auto rijden. Jaguar is ook een goed voorbeeld van een mooie dure auto waar jij voor een relatief korte periode in kan flaneren. Ben je bang dat je iets overkomt? Geen zorgen. Wat is er beter dan een all – inclusief short lease overeenkomst? Als er iets vervelends gebeurt ben je gedekt voor eventuele reparaties & onderhoud. Alles is inbegrepen.

Met je shortlease auto naar fuifjes in het land

Heb je in de maand mei veel feestjes & partijen in de agenda staan? En is je agenda in juni helemaal leeg? Dan kan je nu alvast een fles champagne opentrekken. Na één maand kan jij van je dure vierwieler af.
Bij comfort hoort natuurlijk een automaat. Een schakelbak is voor mensen die graag actief willen zijn achter het stuur. Maar past dit ook bij jou? Waarschijnlijk niet. Dan biedt een automaat uitkomst. Dit is ideaal, vooral als je in de file staat.

Welcome to St. Tropez

Je kan met je shortlease auto op vakantie. Landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje kan je relatief eenvoudig met de auto bereiken. Zie jij jezelf in St. Tropez aankomen rijden in een Kia Rio? Nee toch! Met een dure auto krijg je het warme welkom die je verdient.

Shortleasen voor zakelijke rijders

Een succesvolle ondernemer hoort in een mooie auto te rijden. Ook voor zakenlieden is het mogelijk gebruik te maken van shortlease. Zeker als je niet permanent in een superluxe wagen wil rijden. Zo kan je van de auto af als het qua financiën even tegenzit.
Kortom, rijden in een Mercedes, Jaguar of BMW werkt statusverhogend. In de file staan is opeens minder erg. Je wordt dan immers meer gezien. Een short lease auto is al vanaf één maand in jouw bezit. Je zit dus niet vast aan lange termijnen met de daar bijbehorende verplichtingen.
Ook zakenmannen -of vrouwen kunnen tot shortlease overgaan.