Voor veel mensen is hun auto een verlengstuk van hun persoonlijkheid. Dus een weerspiegeling van wie ze als persoon zijn. Volgens meerdere onderzoeken weerspiegelt het voertuig dat iemand bezit zijn of haar imago. En heeft het een sterke invloed op de waargenomen aantrekkelijkheid van een individu. Het is dan ook erg belangrijk hoe jij je als autobezitter aankleedt en presenteert. Je kunt hierbij een verpletterende indruk maken. Waar kan je zoal aan denken? 

Wat draag je als je in een luxe auto rijdt?

 

Er is een lange traditie van het dragen van speciale kledingstukken voor in de auto. Wat je ook draagt, zorg er altijd voor dat je aandacht besteedt aan de details van je auto bij het kiezen van deze kleding. Beide geven je immers een vleugje van stijlvolle coolheid bij het in- en uitstappen van je voertuig. En dit zijn ook de items die mensen vaak met autoliefhebbers associëren. 

Dragen van autohandschoenen

 

Denk bij het rijden van je auto onder meer aan het dragen van autohandschoenen. Dus als je een bijzondere luxe auto hebt, dan zal het gebruik van een paar handschoenen zeker door elke autoliefhebber gewaardeerd worden. 

 

Vooral tijdens de herfst en winter zorgen deze handschoenen ervoor dat de handen niet aan een koud stuur bevriezen om zo de nodige grip te verliezen om te manoeuvreren. En in de warmere maanden zorgen ze ervoor dat je stuur en handen niet glibberig van het zweet worden.

 

Een goed paar handschoenen is iets waardoor je er zeker stijlvol uitziet. Sommige van de traditionele stijlen, zoals zwarte en bruine autohandschoenen, zijn nooit achterhaald. En als je dit met een mooie jas, pak of jack combineert, dan is dit een geweldig accessoire om er cool en sexy uit te zien!

Een zonnebril

 

Het dragen van een zonnebril tijdens het autorijden voorkomt niet alleen de blootstelling aan UV-stralen, maar er wordt daarnaast gesuggereerd dat het dragen van een zonnebril jouw gezichtsscherpte kan helpen verbeteren. De schittering door de zon kan zeer gevaarlijk voor automobilisten zijn. Zonnebrillen zijn dus belangrijk om de ogen te beschermen. Ze zien er in combinatie met jouw kleding en andschoenen ook cool uit! 

Stijlvolle kleding voor in de auto

 

Vooral voor de dames is het dragen van jumpsuits net zo comfortabel als het besturen van zo’n luxe auto. Ze zien er stijlvol uit en zijn veelzijdig als het gaat om het dragen van schoenen, jassen en accessoires.

 

Voor mannen geldt dat ze het beste gekleed kunnen gaan in een eenvoudig, klassiek wit overhemd gecombineerd met een stijlvolle broek. En vergeet daarbij ook niet om je voeten stijlvol met de juiste rijschoenen te omhullen om zo ook de pedalen van je luxe auto te sieren.

Denk aan je rijpositie

 

Zelfvertrouwen is één van de belangrijkste dingen die je moet hebben als je er graag cool in je luxe auto uit wilt zien als je erin rijdt. Maar als je hier echter niet helemaal zeker van bent, dan is dat ook oké! Hier zijn in dat geval enkele manieren om het te faken tot je het wel voelt:

  • Zit rechtop en houd beide handen aan het stuur. 
  • Speel muziek af die je zelfvertrouwen geeft. 
  • Draag comfortabele schoenen die je een cool gevoel geven. 
  • Rol vooral in de zomer je ramen naar beneden.

 

Andere belangrijke tips om indruk te maken

 

Houd jouw auto altijd van binnen en buiten schoon. Hoe schoner jouw luxe auto is, hoe meer deze in de zon zal schitteren en er onberispelijk en smetteloos uit zal zien als jij ermee gaat rijden.

 

Als laatste raden we je aan om jouw auto naar je eigen smaak met accessoires aan te vullen. Om je luxe auto er onderweg wat minder anoniem uit te laten zien, kun je er voor prestaties en comfort kleine elementen aan toevoegen. Deze persoonlijke details laten zien dat jij goed in jouw auto geïnvesteerd hebt. Er gaat immers niets boven een persoonlijk tintje. 

 

Het klinkt misschien een beetje kunstmatig, maar het is zeker waar. Of het nu om een Audi, BMW, Rolls Royce of een Lamborghini gaat: een luxe auto tilt jouw sociale leven naar een hoger niveau. Je omgeving kan je als een machtig persoon gaan zien. En, afhankelijk van de auto die jij bezit, beschouwen ze jou misschien zelfs als een stijlvol, leuk, succesvol of slim persoon. Een persoon zonder goede manieren zou dit beeld echter niet lang kunnen dragen, hoe imposant deze auto ook is. Dus zorg er voor dat je er altijd in stijl mee voor de dag komt!