Een eigen auto is een grote en vooral erg prijzige aankoop. Het is daarom niet onlogisch dat je op zoek gaat naar goedkopere alternatieven om een auto te verkrijgen. En die goedkopere manieren zijn er: wat dacht je bijvoorbeeld van een private lease? Voortaan kun je gaan en staan waar je maar wilt, elke afstand is te overbruggen aan de hand van je eigen auto. Wanneer je kiest voor een private lease auto, huur je een auto voor privégebruik tijdens een bepaalde periode. Deze periode is uiterst variabel, van enkele maanden tot aan meerdere jaren. Hieronder zetten we de voordelen van private lease op een rijtje, zodat je kunt zien waarom dit ook voor jou een geschikte optie is. Wil je meer informatie over goedkoop private leasen? Dat doe je natuurlijk op Privatelease-aanbiedingen.nl

 

Goedkoper in vergelijking met een auto kopen

Een groot voordeel van een private lease is het feit dat je maandelijks een auto huurt. Een auto kopen is toch een grote hap uit je budget, en wanneer je betaalt over meerdere maanden krijg je te maken met rente. Bij een private lease huur je een auto zo lang als je deze nodig hebt. Daarnaast zitten diverse kosten zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en pechhulp al inbegrepen in de prijs. Geen onverwachte extra kosten, dat is wel zo fijn.

 

Je bepaalt zelf de periode

Omdat je per maand betaalt voor jouw private lease, kun je de auto gebruiken wanneer je maar wilt. Dit houdt tevens in dat je jouw private lease kunt opzeggen wanneer dat jou het beste gelegen komt. Ideaal!

 

Vaste kosten

Doordat alle kosten in de maandelijkse prijs zitten inbegrepen, zullen er nooit onverwachte kosten ontstaan. Hierdoor heb je meer overzicht over jouw budget, en weet je wat je maandelijks kunt verwachten. Dit en meer zijn goede redenen om te kiezen voor een private lease.