Als je opzoekt bent naar een aanhanger of losse onderdelen voor aanhangers ben je bij Aanhangwagendirect.nl aan het goede adres, zo verkopen ze volledige aanhangers die je zowel kan kopen als huren. In het assortiment van Aanhangwagendirect.nl vind je veel verschillende soorten aanhangers. De populairste zijn de plateauwagens, bakwagens, autotransporters, gesloten aanhangers of machinetransporters. Elke aanhanger heeft zo zijn eigen voordelen. Zo is de gesloten aanhanger handig wanneer het hard waait of wanneer het regent. Dit omdat de materialen die je vervoerd zo droog blijven. Doordat elke aanhanger zijn eigen voordelen heeft is er genoeg keuze. Deze kun je afstemmen op je eigen behoeftes en wensen. Aanhangwagendirect.nl staat alleen meer bekend om de verkoop van losse onderdelen. Het assortiment voor deze losse onderdelen is erg groot. Het bedrijf verkoopt rond de 4000 losse onderdelen voor aanhangers. Voorbeelden van deze losse onderdelen zijn bijvoorbeeld aanhangerverlichting, banden of neuswielen. In deze categorie is het assortiment van Aanhangwagendirect.nl erg breed. Zo heb je veel soorten en maten, bijvoorbeeld bij disselkisten heb je heel veel verschillende soorten maten. Bij verlichting heb je veel verschillende soorten en ook veel verschillende merken waaruit je kan kiezen. Hierdoor heeft de klant genoeg keuze en kan je kiezen welke het best bij jou en de aanhanger past. 

 

Wat is het verschil tussen een autotransporter en een machinetransport van Aanhangwagendirect.nl

 

Wanneer je opzoek bent naar een aanhanger die machines of voertuigen kan vervoeren zijn er 2 soorten aanhangers van Aanhangwagendirect.nl die je kan overwegen. Dit zijn de autotransporter en de machinetransporter. Zoals in de naam word verteld kan je met een autotransporter van Aanhangwagendirect.nl een auto vervoeren. Met de machinetransporter kan je een machine zoals een graafmachine vervoeren. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze 2 aanhangers? 

 

  • Capaciteit: De machines zoals een graafmachine zijn zwaarder en groter dan een gemiddeld voortuig. Dus daarom is de laadcapaciteit van een machinetransporter hoger dan bij een  autotransporter. 
  • De grootte: Een autotransporter vervoert voertuigen, deze zijn over het algemeen minder groot dan machines. Daarom zijn de autotransporter ook kleiner dan de machinetransporter. Dit omdat een machine meer ruimte in beslag neemt dan het gemiddelde voertuig.
  • Andere eigenschappen: De autotransporter van Aanhangwagendirect.nl is voorzien van een laadvloer met antislip waardoor het voertuig niet kan bewegen. Ook is het voorzien van zij- en achterdeuren, dit zorgt ervoor dat het laden en lossen soepeler gaat. De veiligheidsvoorzieningen zijn natuurlijk de remmen en de verlichting. De machinetransporters van Aanhangwagendirect.nl hebben een platte laadvloer die speciaal ontworpen is voor de machines die vervoert moeten worden. Verder zijn deze machinetransporters ook voorzien van verlichting en remmen.
  • Brandstofverbruik: Een autotransporter achter je auto kost je minder brandstof omdat deze lichter zijn dan de machinetransporter. Dit omdat de machines zwaarder zijn dan de voertuigen en het daarom meer brandstof nodig heeft om vooruit te komen.

Wat zou een aanhanger bij Aanhangwagendirect.nl kosten?

 

Het antwoord op deze vraag hangt natuurlijk van een paar dingen af. Zoals bij veel andere producten, hoe duurder iets is des te luxer is het product. Dit geld ook zo bij aanhangwagendirect.nl. Er is veel keuze bij het bedrijf als je opzoek bent naar een aanhanger, maar hoe groter de aanhanger hoe duurder de aanhanger word. Zo is een multitransporter natuurlijk duurder dan een kleine bakwagen. Ook is een luxe aanhanger veel duurder dan een standaard plateauwagen. Maar of je nou opzoek bent naar een goedkope aanhanger of naar een luxe aanhanger met alles erop en eraan, bij aanhangwagendirect.nl kunt u terecht. Je zal vriendelijk ontvangen worden en je word snel en vriendelijk geholpen met als doel de perfecte aanhanger voor jou vinden. dus als je geïnteresseerd bent ga dan snel naar aanhangwagendirect.nl want hier vind je alles wat je zoekt.